Levertijd
Productinformatie
Bezorging

Alexander

Super bedrijf. Betrouwbaar en doen wat ze moeten doen.

Service, snelheid en kennis.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

niet

Feestartikelen aangeschaft voor het 50 jaar abraham feest van mijn man. Men heeft er zeker rekening mee gehouden het op de tijden te bezorgen dat mijn man niet thuis was. Zo kon het een leuke... Feestartikelen aangeschaft voor het 50 jaar abraham feest van mijn man. Men heeft er zeker rekening mee gehouden het op de tijden te bezorgen dat mijn man niet thuis was. Zo kon het een leuke verrassing blijven.

Mwernink

Moeilijk met bestellen er zijn teveel sites!

Alleen een vlag

Erwin

Vlag besteld, fijne service

nvt

Klantenservice, toen het product niet voorradig bleek werd ik gemaild én gebeld en bood men een alternatief.

mari Schraven

Zeer goede ervaring

geen is gewoon goed

goede beschrijving van artiekelen

Fujifilm

Prima geregeld

Kitty Velmans

Snelle levering, goede kwaliteit van de vlag en juiste informatie.

Overzichtelijke een site

H.Beukema

De Airborne-vlag net na de middag op 17 september ontvangen; direct uitgehangen. Zo konden wij ook nog de luchtlandingen van 75 jaar geleden gedenken. We woonden toen als 14- en 15 jarigen nog in... De Airborne-vlag net na de middag op 17 september ontvangen; direct uitgehangen. Zo konden wij ook nog de luchtlandingen van 75 jaar geleden gedenken. We woonden toen als 14- en 15 jarigen nog in Arnhem en hebben alle ellende van die vreselijke tijd meegemaakt. Hartelijk dank dat we de vlag nog redelijk op tijd mochten ontvangen; geweldig !
Vriendelijke groeten, Ans en Heero Beukema

Neen ; alles is prima gegaan.

Op tijd verzonden door Feestartikelenshop. Maar door tussenliggend weekend een halve dag door bezorger te laat geleverd

Hj

Mooi product(airborne vlag).

Patrick

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Goede prijs