FestLab

Rani Van den Bossche

Vlotte bestelling

Nele Geerts

Zeer vlotte service. Goede communicatie. Mooi ontwerp.

Laura Kerckhof

Hele goeie en snelle servive!

Carolien

TOP!
Luisteren naar je wensen, doen aanpassingen waar nodig, zijn vlot en goed bereikbaar, heel aangenaam en professioneel in contact. Wij zijn erg tevreden.

Lopke Vermeire

Snelle service en goede kwaliteit droogbloemen

Elien Truyens

Veel leuke ideeën

hilde smeets

Top, mooie producten vlotte afhandeling

Sharina

Een tijdje geleden hebben wij een groot deel van de benodigdheden voor onze doopsuiker bij jullie besteld en ik wou graag nog even het resultaat met jullie delen.

We zijn heel erg...

We zijn heel erg tevreden van de producten en uiteraard ook van jullie service! Snelle verzending, heel behulpzaam en het feit dat we ons concept volledig konden samenstellen in jullie atelier was een heel groot pluspunt. Jullie voorzien ook alles waardoor we het zelf allemaal zonder problemen in elkaar konden steken.

Wij gaan jullie dus zeker aanraden en wie weet kunnen we in de toekomst nogmaals beroep doen op jullie 🙈

Sien Lepage

Supergoeie service en heel erg mooie ontwerpen

Morgane Van Aken

Heel goed. Duidelijke website met heel veel keuze. Aan de hand van de stalen konden we gemakkelijk een keuze maken. Voor het plooien van de doosjes werd er ook steeds heel duidelijk uitgelegd wat je... Heel goed. Duidelijke website met heel veel keuze. Aan de hand van de stalen konden we gemakkelijk een keuze maken. Voor het plooien van de doosjes werd er ook steeds heel duidelijk uitgelegd wat je juist moet doen. Ik kan het alleen maar aanraden!