Correcte en tijdige levering van de bestelde producten. Bestelling is ook opgefleurd met een sticker en een kaartje.
Sarah V
Absoluut een aanrader. Wij kozen voor het pakket M omdat we zelf al een idee hadden wat we wilden voor ons geboortekaartje en doopsuiker en er zat al een soortgelijk kaartje in de collectie van...Absoluut een aanrader. Wij kozen voor het pakket M omdat we zelf al een idee hadden wat we wilden voor ons geboortekaartje en doopsuiker en er zat al een soortgelijk kaartje in de collectie van Festlab. Ze hebben onze ideeen perfect begrepen en het kaartje helemaal aangepast naar onze wens. Betaalbaar dus en helemaal wat wij wilden. Daarenboven hielpen ze ons heel goed met de doopsuiker helemaal te matchen met ons mooie kaartje. Creativiteit, betaalbaar, vriendelijk, hip en super service.
Eline
Eerste keer dat ik hier spullen bestelde. Alles was tiptop in orde, zelfs meer dan perfect! Echt super, bedankt!!
Karen
Zeer tevreden van de producten, snelle levering met een persoonlijke touch :-)
Isabel
Top! Vlotte service.
Tineke Lowet
Ik voelde bij al mijn bestellingen bij FestLab voor de doopsuiker van onze baby telkens veel enthousiasme. Ze werken snel, bieden tal van creatieve oplossingen en zijn erg bereikbaar. Daarnaast zijn...Ik voelde bij al mijn bestellingen bij FestLab voor de doopsuiker van onze baby telkens veel enthousiasme. Ze werken snel, bieden tal van creatieve oplossingen en zijn erg bereikbaar. Daarnaast zijn alle items ook van goede kwaliteit, en helemaal niet duur. Ik blijf klant!
hanne Hoebeke
Super leuke ontwerpen en een heel vlotte service! Zeker een aanrader!
Nele Frederickx
Het was zeer fijn om met FestLab samen te werken. We zijn snel samen tot een kaartje en doopsuiker gekomen. Achteraf was er hier en daar een aanpassing mogelijk.Nadien ging alles super vlot!...Het was zeer fijn om met FestLab samen te werken. We zijn snel samen tot een kaartje en doopsuiker gekomen. Achteraf was er hier en daar een aanpassing mogelijk.Nadien ging alles super vlot! Communicatie was ook makkelijk via mail of sms.
TinSan
Vriendelijk, snel, behulpzaam, vlotte communicatie,.... Doopsuiker van onze twee dochters kwam van hen: stond snel klaar, veel keuze,.... Ook het geboortekaartje was zoals we vroegen:...Vriendelijk, snel, behulpzaam, vlotte communicatie,.... Doopsuiker van onze twee dochters kwam van hen: stond snel klaar, veel keuze,.... Ook het geboortekaartje was zoals we vroegen: we hebben veel complimenten gekregen. Heel tevreden!
Elien
Vorige week online doopsuiker bestelt en vandaag al geleverd! Wat een snelle service en alles netjes ingepakt. Het resultaat is zoals gewenst en de prijs is helemaal niet duur. Een aanrader!