10 /10

checkbox100% beveelt Fietsenmaker Wassenaar aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Haas

Zeer tevreden; uistekend.

Vriendelijk en servicegericht. Uitstekende communicatie.

Bas Leeflang

Mijn Vespa heeft een beurt gehad door ScooterserviceWassenaar. Binnen een dag klaar en rijdt weer perfect!! Super bedankt mannen

Erg veel kennis en deskundigheid. Kon hem de volgende dag weer ophalen!

Fietsenmaker Wassenaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fietsenmaker Wassenaar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10
  • checkEerste review geschreven op 14 maart 2016

Fietsenmaker Wassenaar

Voor reparatie en onderhoud aan uw fiets of scooter in Wassenaar bent u op het juiste adres bij ons. Scooterservice Wassenaar richt zich op alle scooterbezitters in de Wassenaarse regio. Zoekt u een goede fietsenmaker? Wilt u uw fiets aanbieden voor een onderhoudsbeurt? Fietsenmaker Wassenaar helpt u graag verder!

Rijnsburgerweg 120

2231 AG Rijnsburg

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Haas

Zeer tevreden; uistekend.

Vriendelijk en servicegericht. Uitstekende communicatie.

Bas Leeflang

Erg veel kennis en deskundigheid. Kon hem de volgende dag weer ophalen!

Fietsenmaker Wassenaar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10