9.4 /10

checkbox100% beveelt Ben Mey Tweewielers | Fietsverhuur.nl aan!

Communicatie

Super

VV Foreholte

uitstekend

anonymous

Wij hebben afgelopen weekend 38 fietsen gehuurd.

Aad van Groningen

2 weken FIETSEN ca. 50 fietsen gehuurd voor de Olympische zwemploeg van Australië, tijdens hun laatste voorbereiding in Eindhoven voor hun vertrek op 19 juli naar de WK in Boedapest. De Aussies kunnen niet erg goed fietsen (het isdaar niet gebruikelijk en gevaarlijk) maar op deze makkelijke fietsen van zeer gedoe kwaliteit verliep het uitstekend! Brengen en ophalen was een TOP service en klant vriendelijk personeel. Mijn advies : TOP organisatie, DOEN!

fietsen gehuurd voor gasten

Ckv VALTO

Perfect

Michel Rutten | BuroEvent evenementen organisatiebureau

Zeer prettig!

Refresco

Als bedrijf hebben wij een zeer goede ervaring gehad met Ben Mey Tweewielers. Wij hadden 10 tandemfietsen gehuurd inclusief helmen. Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Heel goed

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en zeilen

Super!

anonymous

ik heb naar alle tevredenheid een zeer groot aantal fietsen gehuurd op 23 januari.

Een heel goed bedrijf met vriendelijk personeel

SterSterSterSterLege ster

Is ons prima bevallen. Snelle reactie, flexibele instelling, correcte levering.

Zeer goed.

Ben Mey Tweewielers | Fietsverhuur.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ben Mey Tweewielers | Fietsverhuur.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Ben Mey Tweewielers | Fietsverhuur.nl

Fietsverhuur.nl levert dagelijks aan bedrijven, organisatiebureaus en overheids- en onderwijsinstellingen. Wij regelen het vervoer op maat, zodat u uw fietstocht kunt starten en eindigen waar U maar wilt. Fietsverhuur.nl levert huurfietsen in de hele Benelux en Duitsland.

Postbus 58

Super

VV Foreholte

uitstekend

anonymous

Wij hebben afgelopen weekend 38 fietsen gehuurd.

Aad van Groningen

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en zeilen

Super!

Een heel goed bedrijf met vriendelijk personeel

SterSterSterSterLege ster

Is ons prima bevallen. Snelle reactie, flexibele instelling, correcte levering.

Zeer goed.

Ben Mey Tweewielers | Fietsverhuur.nl heeft de volgende resultaten bereikt: