velde

Ronduit goed

Snel en zeer prettig in de communicatie

levina

De service is heel vriendelijke en fijn.

De kwaliteit is heel goed en de prijs niet hoog en de service heel fijn!

Sandra de jonge

Heel goed

Vriendelijk, snel, goed advies, veel goedkoper dan ik dacht

Remon

Perfect

Je krijgt wat je verwacht.
Komen afspraken na.

De Jonge

Ik kwam met een kleine opdracht, maar was wel tijdsgebonden.
Ik kwam met een kleine opdracht, maar was wel tijdsgebonden.
Dit bleek echter geen probleem. Terwijl ik langskwam werd er direct werk van gemaakt. Hij startte de nodige processen op en onder het genot van een kopje koffie hadden we een gezellig onderonsje.
Binnen een half uur stond ik weer buiten met de gewenste digitale kopieën van mijn dia's.

Prima service, zeer vriendelijke bediening.

Wout

Mijn ervaring met filmoverzetten.nl is echt super goed bevallen. De service is heel goed en super vriendelijk. Frans de eigenaar van dit fantastische bedrijf denk helemaal met je mee ook kwa... Mijn ervaring met filmoverzetten.nl is echt super goed bevallen. De service is heel goed en super vriendelijk. Frans de eigenaar van dit fantastische bedrijf denk helemaal met je mee ook kwa prijs.

De beelden zijn ook super netjes geworden, Ik kom graag terug.

Mensen die dit lezen niet twijfelen ga naar filmoverzetten.nl

Meedenken

Reactie Filmoverzetten.nl:

Kijk dat is nog eens een goed begin van de dag.. Met zulke complimenten ga ik graag weer aan de slag !

Ria

Geweldige service . Super blij met het resultaat en kwaliteit van de 8 mm filmpjes. En ook heel snel geleverd. Echt top!

Snelle service, vriendelijk ,kwaliteit en betrouwbaar!

Reactie Filmoverzetten.nl:

Ria, veel plezier met de super8 beelden. Deze zijn nu veilig gesteld. Nogmaals veel plezier ermee!

Glenn

Super

Vriendelijk, snel en als beloofd.

Roovers

Goed en snel geholpen, erg blij met het resultaat!

R. van Alff

Prima advies en service!