P.Treffers
Top bedrijf.geeft de nodige uitleg en komt alle afspreken na. Binnen een week waren de tapes en dia s over gezet
- Sterke punten
- Goede uitleg waarom iets kan en niet kan.
Hele fijne ervaring! Bedankt!
Service was geweldig, Ik belde om de vraag om lamgs te komen en dat kon direct, eenmaal aangekomen was frans heel meedenkend en klantgericht. Al gauw kreeg ik hem weer aan de tekefoon over de inhoud van mijn vhs banden en werd ik al gauw geholpen. De banden waar ander materiaal op zat dan gewenst werden niet doorberekend. Geweldige vent die Frans!
Heel goed
Topservice!
Snel, eerlijk en professioneel werk
Deskundige service
Top
Goede snelle service
Vakkundig, snel en betaalbaar !
Geweldig bedrijf
Meerdere super8 filmpjes (met geluid) laten digitaliseren
Snelle vriendelijke en adequate service
Heel snel geregeld, top!
Goed, prettig, betrouwbaar, toegankelijk, snel
Filmoverzetten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Filmoverzetten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Filmoverzetten.nl
BINCKHORSTLAAN 36 Unit C342
2516 BE DEN HAAG
Hele fijne ervaring! Bedankt!
Heel goed
Topservice!
Snel, eerlijk en professioneel werk
Deskundige service
Top
Goede snelle service
Vakkundig, snel en betaalbaar !
Geweldig bedrijf
Meerdere super8 filmpjes (met geluid) laten digitaliseren