Robert
Meerdere super8 filmpjes (met geluid) laten digitaliseren
Snelle vriendelijke en adequate service
Heel snel geregeld, top!
Goed, prettig, betrouwbaar, toegankelijk, snel
Nog nooit meegemaakt dat een bedrijf in het weekend 's avonds om 23.00 nog contact legt! En dat voor diensten die pas achteraf betaald mogen worden. In één woord: geweldig!
ronduit goed
De service is heel vriendelijke en fijn.
Heel goed
Perfect
Ik kwam met een kleine opdracht, maar was wel tijdsgebonden. Dit bleek echter geen probleem. Terwijl ik langskwam werd er direct werk van gemaakt. Hij startte de nodige processen op en onder het genot van een kopje koffie hadden we een gezellig onderonsje. Binnen een half uur stond ik weer buiten met de gewenste digitale kopieën van mijn dia's.
Filmoverzetten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Filmoverzetten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle vriendelijke en adequate service
Heel snel geregeld, top!
Goed, prettig, betrouwbaar, toegankelijk, snel
ronduit goed
De service is heel vriendelijke en fijn.
Heel goed
Perfect