Prisca

3 tapes laten overzetten op een usb-stick.

Snel klaar, goede afhandeling.

Rob De Bruijn

Prima. Snel en goede kwaliteit

Als boven

Makkelijk bereikbaar. Zeer snelle service. De ene dag een videoband gebracht en een dag daarna het digitale bestand per mail ontvangen.

Snelheid en deskundigheid.

Prettig en snel geholpen. Dat laatste was fijn omdat de overgezette bestanden snel beschikbaar moesten zijn

Aad

Heel goed, Net werk afgeleverd binnen redelijk korte tijd.

Klantvriendelijkheid en afspraken na komen.

Betreft omzetting van bandjes naar dvd. Opdracht is op tijd uitgevoerd. Kosten waren vooraf bekend.
Bij het ophalen van de dvd's bleken ze aanvankelijk niet voor het grijpen. Bovendien moesten de dvd's nog in hoesjes gedaan worden. Dat leverde wat onnodige wachttijd op.

Reactie Filmoverzetten.nl:

Wij laten de discs even liggen.. Vaak willen klanten papieren hoesjes of om ruimte te besparen ipv harde plastic doosjes. Dus om het milieu te sparen laten we deze beslissing aan de klant over.

T.T. Beekmans

Professioneel, snel, klantvriendelijk.

Goede service, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zeer vriendelijk geholpen.

Ik heb 4 oude Super8 films uit de jaren '80 laten digitaliseren. De kwaliteit van de films zelf was niet best: er was vrijwel overal schimmel te zien. Door de digitalisering is in ieder geval... Ik heb 4 oude Super8 films uit de jaren '80 laten digitaliseren. De kwaliteit van de films zelf was niet best: er was vrijwel overal schimmel te zien. Door de digitalisering is in ieder geval bewaard wat er nog was. Door de extra beeldbewerking stabiliseren was het beeld in veel gevallen zelfs beter dan het origineel.

Uitstekende service. Het was ook fijn om een korte preview te krijgen zodat de keuze voor wel of niet stabiliseren gemakkelijk gemaakt kon worden.

Van der Wilk

Goede service en snelle afwikkeling

Prijs ,kwaliteit

A. Zoutenbier

Hele goede ervaring. Zeer professioneel bedrijf. Ontzettend aardig en behulpzaam.

Goede kwaliteit. Eerlijkheid over de kwaliteit van de overgezette tape. Snelle levering.