Jan Duijndam

Ik kon op een vlotte manier contact krijgen en ook afspraken maken over het brengen van de films. Bij afleveren werd vlot bekeken wat er gedaan moest worden kreeg ik een correcte prijsindicatie. De... Ik kon op een vlotte manier contact krijgen en ook afspraken maken over het brengen van de films. Bij afleveren werd vlot bekeken wat er gedaan moest worden kreeg ik een correcte prijsindicatie. De termijn waarop de films gedigitaliseerd werden was iets korter dan verwacht en verzending conform de afspraken. Prima verlopen dus.

Prettige communicatie en correcte en vlotte afwerking.

Vriendelijke ontvangst , duidelijke info,
We zijn tevreden met de kwaliteit van de geleverde MP4 - bestanden binnen de afgesproken tijd.

Zie boven

Annet

Ik heb dia's laten digitaliseren. Werd op een bijzonder plezierige en snelle wijze geholpen. De oude dia's zijn zonder extra kosten door dht Tomeij vernietigd, nadat hij zich ervan had overtuigd... Ik heb dia's laten digitaliseren. Werd op een bijzonder plezierige en snelle wijze geholpen. De oude dia's zijn zonder extra kosten door dht Tomeij vernietigd, nadat hij zich ervan had overtuigd dat de digitale bestanden goed waren opgeslagen. Super! Ik ben er blij mee.

De prettige persoonlijke benadering en snelle afhandeling.

Ann

Snelle en vriendelijke, deskundige service

Zonder afspraak, geen online formulieren invullen/registreren gedoe. Persoonlijk contact.

Stefan de Hager

Zeer goede ervaring. Prima ontvangst, duidelijke service en afhandeling. Snelle verwerking.

Duidelijkheid. Betaalbaar, service

Tim van Waard

Heb hier een bandje laten overzetten naar een digitaal audio bestand

Vriendelijke ontvangst, snelle service, lage prijs.

Marian

Aardige meneer met hele snelle service in goed vertrouwen. Betalen mocht na ontvangen van filmpjes.

Snelle service, goede prijs

Contact verliep goed, kon mijn dia’s en super-8 films dezelfde dag inleveren en voor de feestdagen ophalen.

Eerlijke informatie over wat ik wel en niet kon verwachten van de kwaliteit na overzetten/digitalisering van films/dia’s van 45 jaar oud.

Fam de Jager

Snelle service en perfecte kwaliteit

Toen bleek dat bij 3 bandjes het geluid van mindere kwaliteit was, werd dit snel opgelost.

LM

Zeer aardige en hulpvaardige eigenaar. Een klein probleempje werd opgelost. Ook uitstekende kwaliteit van gedigitaliseerde 8mm films. Bij dit bedrijf bleek de kwaliteit beter dan bij een ander (en... Zeer aardige en hulpvaardige eigenaar. Een klein probleempje werd opgelost. Ook uitstekende kwaliteit van gedigitaliseerde 8mm films. Bij dit bedrijf bleek de kwaliteit beter dan bij een ander (en duurder) bedrijf waarmee ik eerder had gewerkt.

Persoonlijke aandacht. Snelheid.