Schuller Restauratie Stukadoors

Goed bedrijf

Tent en zeilmakerij de mos

Goed en deskundig advies en was zeer tevreden over het resultaat

Snelle levering en normale tarieven

Aart

Jaren hebben mijn videobanden eigen wachten om weer bekeken te worden. Het overzetten heb ik doo "Filmoverzetten" laten doen. Ik vond ze op internet en na telefonisch contact en advies door Frans... Jaren hebben mijn videobanden eigen wachten om weer bekeken te worden. Het overzetten heb ik doo "Filmoverzetten" laten doen. Ik vond ze op internet en na telefonisch contact en advies door Frans heb ik de banden gebracht. De volgende dag waren ze al klaar. Snel en een prima kwaliteit.

Bekwaamheid, vriendelijkheid, nakomen van afspraken, snelheid en kwaliteit van aflevering.

Nas

Professioneel bedrijf. Mooie inrichting met de benodige spullen.

Laagdrempelig, makkelijk om in contact te komen en wensen worden duidelijk vervuld.

Marjolein Boeve

Persoonlijke benadering, snelle service ondanks het feit dat ze midden in een verhuizing zaten.

betrouwbaar, goede service

Ik heb voor mij twee waardevolle cassettebandjes laten overzetten op CD en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid
en professionaliteit van dit bedrijf.

Leuk kleinschalig bedrijf in Binck36. Straalt vertrouwen uit en films worden middels Wetransfer digitaal ter beschikking gesteld. Betaling achteraf bij ophalen VHS banden.

Eerlijke feedback m.b.t. de kwaliteit van de zeer oude banden ontvangen.

Goede communicatie

duidelijke uitleg
toont eigen initiatief

Super alles snel en goed

Snelheid van leveren