Zeer goed

Klantvriendelijkheid en goede service

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, gevonden via internet en snel & betrouwbaar gebleken. Prijsopbouw vind ik een verbeterpunt, wat meer inzicht/transparantie had ik fijner gevonden. Maar... Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, gevonden via internet en snel & betrouwbaar gebleken. Prijsopbouw vind ik een verbeterpunt, wat meer inzicht/transparantie had ik fijner gevonden. Maar gezien betrouwbaarheid ga ik ervan uit dat de uiteindelijke kosten klopten.

Klantvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Ronald schildkamp

Servicegericht

Dick van Baarsel FOTOGRAFIE

(Bewerkt)

Bij Filmoverzetten.nl heb ik alleen contact gehad met Frans Tomeij. Ik ben zeker 5 keer bij hem geweest met een aantal VHS videobanden om te laten digitaliseren en dat is buitengewoon goed gegaan.... Bij Filmoverzetten.nl heb ik alleen contact gehad met Frans Tomeij. Ik ben zeker 5 keer bij hem geweest met een aantal VHS videobanden om te laten digitaliseren en dat is buitengewoon goed gegaan. Ook als er iets met een bestandje niet lukte en hem daar over belde of een mail stuurde werd dat direct opgelost. Ben dan ook zeer tevreden over zijn kennis van zaken, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. En kan daarom een ieder die nog analoge opnames heeft op wat voor systeem dan ook aanbevelen om dat bij "filmoverzetten.nl" te laten doen.

Frank zelf

Uitstekend! Met veel geduld, tijd een vakkennis erg oude geluidsbanden van de familie gedigitaliseerd.

Weet waar hij het over heeft. Denkt mee, is zelfstandig en creatief. Gaat ‘the extra mile‘ voor je.

Oblique Music4Media

Goed, professioneel en snel geholpen met omzetten van bestanden.

vriendelijkheid, professionaliteit en snelheid.

Ik had bandjes uit een camrecorder van 28 jaar geleden laten overzetten op DVD.
Ervaring was goed, gelijk geholpen, goede kwaliteit van de dvd.

ook andere mogelijkheden besproken, mbt overzetten van oude video 2000 banden.
goed geïnformeerd hierover, kan dit bedrijf aanbevelen.

Laarberg Notarissen, Didam

Super aardige mensen met echte voelbare (en zichtbare!) passie voor hun werk

zeer deskundig en meelevend

Een haastklus, kort voor sluitingstijd het digitaliseren van enkele muziekstukken van een l.p. t.b.v. een uitvaartdienst.

Ja, snel en goed ingaan op het verzoek.

Prima service, geconstateerd na eerste batch banden. Daarna tweede batch gebracht. Zelfs 30 jaar oude VHS banden waarvan ik in ca 2010 had vastgesteld dat ze niet meer waren te bekijken via een VHS... Prima service, geconstateerd na eerste batch banden. Daarna tweede batch gebracht. Zelfs 30 jaar oude VHS banden waarvan ik in ca 2010 had vastgesteld dat ze niet meer waren te bekijken via een VHS recorder die ik toen nog had, kon dit bedrijf alsnog digitaliseren in mp kwaliteit. Uiteraard niet perfecte kwaliteit maar duidelijk inclusief het geluid. Dat had ik echt niet verwacht, sterker nog had deze VHS banden bijna weggegooid. Ik ben alsnog blij dat ik dat niet heb gedaan.

Goed persoonlijk contact en ook adequaat via de mail. Keurig. Komen afspraken na.