Hugo

Ik heb zo'n driehonderdvijftig stokoude dia's laten digitaliseren. De ervaring was zeer positief.

De dienstverlening, strikt gezien niet noodzakelijk binnen de opdracht, is oneindig. Kwaliteit en een tevreden klant gaan duidelijk vóór inkomsten.

Thijs van Gaalen

Vriendelijk en duidelijk.

Harry

Open, vriendelijk en efficiënt.

Open en prettige communicatie, betrouwbaar en snelle levering van product en handelen op basis van vertrouwen.

Aline Werner

Zeer sympathieke en vlotte kundige service.

De menselijke en hartelijke benadering van de klant! En de professionele behandeling van de opdracht.

Mijn eerste ervaring, goed resultaat.

Snelle, correcte en vriendelijke afhandeling. Ik ga nog eens verder zoeken naar oude films en dia's.

Ik was op zoek naar een plek om onze herinneringen van VHS te laten digitaliseren. In Filmoverzetten.nl heb ik die plek gevonden. Ik ben snel geholpen en het resultaat is top. Eigenaar was... Ik was op zoek naar een plek om onze herinneringen van VHS te laten digitaliseren. In Filmoverzetten.nl heb ik die plek gevonden. Ik ben snel geholpen en het resultaat is top. Eigenaar was vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Niets op aan te merken.

Snelle service
Scherpe prijs
Professioneel

Snelle service en uitstekende kwaiteit voor een mooie prijs

Solidaridad, Elsa Scholte

Ik had een groot pakket aan films en dia's te digitaliseren die rommelig en in allerlei verschillende formaten waren. Frans heeft fantastisch werk geleverd. Snel, netjes, vriendelijk... Niets dan... Ik had een groot pakket aan films en dia's te digitaliseren die rommelig en in allerlei verschillende formaten waren. Frans heeft fantastisch werk geleverd. Snel, netjes, vriendelijk... Niets dan lof!

Zeer servicegericht. Echt 'going the extra mile'. Zo kreeg ik ook nog alle bestanden op DVD er gratis bij. Topservice!

Herman Pieterse

Frans Tomeij heeft direct gereageerd op mijn verzoek om een oude band te digitaliseren

goede service

Prima!