Rene Colpa
- Nadere toelichting:
- Ben zeer tevreden bestel altijd op deze site
Duidelijke site.
makkelijk zoeken
Het assortiment filters!
Ben er nog achter aan het zoeken
Productoverzicht
De website is overduidelijk en compleet. Je weet van te voren wat het kost.
Accurate en snelle levering
online en telefonisch bestellen
De prijs
Snelheid en goede filters
Geen idee
Snelle bezorging
Snelle levering en goede prijs en kwaliteit van de filters is prima.
Filterman.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Filterman.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke site.
makkelijk zoeken
Het assortiment filters!
Ben er nog achter aan het zoeken
Productoverzicht
De website is overduidelijk en compleet. Je weet van te voren wat het kost.
Accurate en snelle levering
online en telefonisch bestellen
De prijs
Snelheid en goede filters
Geen idee
Snelle bezorging
Snelle levering en goede prijs en kwaliteit van de filters is prima.
Filterman.nl heeft de volgende resultaten bereikt: