Joey tattoo-art
Jeroen heeft mij geholpen met de financiering van mijn zakelijke hypotheek, en daar ben ik zeer tevreden over.
- Product of service:
- Zakelijke hypotheek
Ze denken met je mee voor een oplossing. Twan heeft me heel goed daarbij geholpen
Finance finder heeft mij tot alle tevredenheid geholpen met mijn zakelijke hypotheek, en heeft alles geregeld. Heb er zelf geen zorg aan gehad. Top bedrijf.
financiering voor bedrijfs unit geregeld door Twan Lensvelt. Snel afgehandeld zonder gedoe.
Via financeFinder de financiering voor het aangekochte bedrijfspand afgesloten. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken, snelle heldere communicatie goed advies en in no time een mooie offerte!! Kortom een absolute aanrader deze partij!!
Extreem professioneel en snelle afhandeling
Wij hebben een bedrijfspand met showroom kunnen aankopen en in samenwerking en onder goede vleugels van Twan is dit zeer prettig verlopen en zijn we inmiddels trotse eigenaar! Dank Twan en collega's voor jullie hulp, geduld en guide om dit mogelijk te maken! Auto Service Enkhuizen
Twan van Finance Finder heeft mij geholpen met de financiering voor een bedrijfspand. Hij was super snel, behulpzaam, en altijd bereikbaar. Ik ben super tevreden met dit bedrijf. Ze nemen u als klant heel serieus. Mvg, Gabriel C
Professioneel en correct
Het verkrijgen van een hypothecaire lening op commercieel vastgoed met goede voorwaarde en tarieven.
Twan heeft voor ons een hypothecaire lening geregeld bij mogelijk om vastgoed aan te kopen. We hadden het al op alle mogelijke manieren geprobeerd maar liepen hierop vast, tot ik in contact kwam met Twan en hij heeft het voor elkaar gekregen! Nogmaals dank!
Twan Lensvelt heeft ons uitstekend geholpen met de financiering van ons bedrijfspand. Binnen een paar dagen heeft hij voor ons een zeer goed voorstel gedaan.
snel en eerlijk
Zeer goede hulp gehad aan Twan Lensvelt van Financefinder! De man met de juiste kennis en kunde in deze branche. Ook als het soms wat haast had, was de oplossing zo gevonden!
Zakelijk hypotheek, goed ervaren!
Finance Finder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Finance Finder heeft de volgende resultaten bereikt:
Finance Finder
Varrolaan 100
3584BW Utrecht
Extreem professioneel en snelle afhandeling
Professioneel en correct
snel en eerlijk
Zakelijk hypotheek, goed ervaren!
Finance Finder heeft de volgende resultaten bereikt:
Finance Finder