Uitstekende , vakkundig en zeer snelle reacties van de medewerkers.
V/d Putten
Snel geregeld. Geen omkijken naar gehad
J a van der weijden onderhoudsbedrijf
Supersnel geregeld, zeer tevreden en goede service, Inmiddels al 3e auto via dit bedrijf
Gewoon snel,goed, zeer tevreden
J a van der weijden onderhoudsbedrijf
Gewoon snel,goed, zeer tevreden
Vakmediair bv
Prima geregeld, snel accuraat en betrouwbaar
Jaly schoonmaak
Super super super.. snelle reactie, je wordt super goed geholpen! Ze gaan snel te werk zodat alles snel verloopt! Kortom echt fantastisch
Shaikh Finance
Simpel, Snel, Service! Paar keer contact gehad. Stukken aanleveren en de rest werd vanzelf geregeld. Gisteren heb ik mijn auto in ontvangst mogen nemen. Zeker een aanrader!
Simpel, Snel, Service Tot nu toe geen verbeterpunten
M&D Bouw
Goede service
DeRuijter Service
In een woord super. Wij zijn vanuit Rotterdam naar Groningen gereden. Binnen een middag waren de contracten gemaakt, het financieel plaatje was rond, alles was zo geregeld zodat wij niet nog...In een woord super. Wij zijn vanuit Rotterdam naar Groningen gereden. Binnen een middag waren de contracten gemaakt, het financieel plaatje was rond, alles was zo geregeld zodat wij niet nog een keer heen en weer hoefden te rijden.
Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon. Perfecte samenwerking met de dealer. Zeer nette auto voor een zeer nette prijs.