New Financials BV

Snelle beslissing zonder aanlevering van allerlei stukken en zeer snelle en soepele afhandeling

alles goed

krijgsman

Duidelijk. en snel geregeld.

Stukadoor en Onderhoudsbedrijf Blok

Duidelijk bedrijf. Vriendelijk personeel en super vlotte afhandeling. Zaterdag info opgevraagd en dinsdag een andere auto voor de deur staan! Zeer tevreden!

Geen idee

TwentySixFortyOne

Ik heb aan de aanvraag en afhandeling een goede ervaring gehad met Danny van Dijk. Ik wil hem ook een dik compliment geven via deze weg

Ga zo door Danny

J Bach bouwbedrijf Jabo

Een bedrijf dat zegt waarvoor het staat naar klant en verkoper.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen, een goede side en goede contracten met werknemers die ook 's avonds ook werken.

'05

Ontzettend goede en snelle service! De planning was de auto later op te halen bij de dealer, maar door omstandigheden werd dit ineens een week vervroegd waardoor alles veel sneller in gang gezet... Ontzettend goede en snelle service! De planning was de auto later op te halen bij de dealer, maar door omstandigheden werd dit ineens een week vervroegd waardoor alles veel sneller in gang gezet moest worden. Dit heeft FinancialLease ontzettend goed opgepakt waardoor het mogelijk was de auto de volgende dag al op te halen.

Sterk punt:
Hierboven beschreven.

Verbeterpunt / tip:
Sterk punt:
Hierboven beschreven.

Verbeterpunt / tip:
Op het contract stond de verkeerde tenaamstelling. Wellicht handig om in de toekomst beter te communiceren met de klant over welke gegevens exact vermeld dienen te worden om verwarring te voorkomen.

Happy Dees

Erg prettig gesprek gehad waarbij alles duidelijk werd verteld en uitgelegd.
Ook de voorwaarden zijn erg duidelijk .
Medewerker was erg behulpzaam en dacht met ons mee.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

zo door blijven gaan zou in de toekomst zeker weer zaken met jullie doen .

Kees Klarenbeek Tegelwerken

Ik heb Financial lease als zeer prettig ervaren, Snelle reactie op mn offerte aanvraag en ook nog eens persoonlijk contact hierover.
Vriendelijke werknemers aan de telefoon gehad die meedenken...
Vriendelijke werknemers aan de telefoon gehad die meedenken en begrip toonden voor de situatie.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Op dit moment kan ik geen verbetertips aanbevelen,...nogmaals ... dit liep zeer soepel.

I.dinlamaz

Emil heeft mij super goed beholpen hierbij bedank ik hem en de team van financial lease van harte

Mvg
Dinlamaz

Gierveld Recruitment

Prettig en snel schakelen. Denken ook mee in wat je zoekt en wil.

nbvt