g-tools

Helder, vriendelijk en snel

Mijn

Schildersbedrijf ger beck

Mijn ervaring is geen aanvaring geworden niks was teveel werd altijd goed geholpen alles was duidelijk
perfect geregeld nog bedankt.

Spackspuitbedrijf De Goeiste

Reageren snel op mail, telefonisch contact geen probleem en vriendelijk, veranderingen in contract ook geen probleem en binnen een paar dagen een nieuwere bus onder mijn kont, top bedrijf

NVT

VOW bv

Betrouwbare partner voor ons wagenpark

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterk punt is vlot in de offerte en acceptatie.

Bas-Netwerk Bv

Het contact en de afwikkeling verliepen probleemloos

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

duidelijke beschrijving van de te regelen zaken.
geen verbeterpunten en tips

Mario Veltman / Mario Veltman Productions

Behulpzaam vlot en correct, de afhandeling van Financiallease. Mijn tweede auto nu aangeschaft via Financiallease en wederom bijzonder prettig en snel geregeld onder soepele voorwaarden.

Square Eyes

Uitstekende service, goed persoonlijk contact en zeer snelle afhandeling van alle administratieve zaken.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Laat na aankoop van de auto nog een paar dagen de webpagina beschikbaar waarop de auto aangeboden was.

Sparpa BV

Prettige ervaring.
Meedenkend, geven niet het gevoel dat ze zich niet willen branden aan koud water. Denken zakelijk.
Snelheid waarmee ja dan wel nee werd gezegd vind ik en sterk punt.

Snelheid
Meedenkend
Adviserend goed
Zou per direct meer open zijn over te betalen rentes.
Tarief rente acceptabel

VG Infra

Uitermate tevreden over de dienstverlening en de snelheid waarmee zowel de aanvraag als afwikkeling word verzorgd door Financial Lease.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen verbeter punten ! Ga zo door !

Joel da Silva Pereira / In the Closet

Wij hebben onlangs een FinancialLease contract afgesloten en zijn uitermate tevreden met de dienstverlening.
Alles gaat over de mail, mocht het nodig zijn kan het ook telefonisch maar dit vonden wij niet nodig want alles was heel duidelijk.
Je krijgt stapsgewijs via de mail te horen wat er allemaal moet gebeuren en dit gaat heel erg goed en zeer vlot.
Wij zijn zeer tevreden en voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Heb er geen.