René Frederiks.Frederiks Vloeren.

Prima geholpen,vriendelijke mensen,goed gevoel van.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Mischien is het een idee om de informatie van de site mondeling herhalen.Dan bestaat "o dat wist ik niet"ook niet meer.

Michel van den Bogaart

Zeer goed

duidelijker uitleg

Riley

Uitstekende service en snel geholpen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen verbeterpunten op te noemen!

Gastouderopvang 't Lavendeltje mevrouw EELT Dobbelstein-Voorn

Bij Financial Lease is het vrij eenvoudig om met één telefoontje de juiste informatie te krijgen. Voor de aanschaf van mijn zakelijke auto heeft de medewerker steeds goed meegedacht. Men heeft voor... Bij Financial Lease is het vrij eenvoudig om met één telefoontje de juiste informatie te krijgen. Voor de aanschaf van mijn zakelijke auto heeft de medewerker steeds goed meegedacht. Men heeft voor ons uiteindelijk voor 3 auto's de financiering berekend. Het is fijn dat je bij Financial Lease ook de verzekering kunt afsluiten. Het enige minpuntje voor mij is dat ik in de aanspreekvorm in de mail opeens werd aangesproken met meneer, terwijl dit mevrouw moet zijn.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

IN de offerte wordt gemeld dat als je informatie over een mogelijke verzekering wil, je een nummer kunt bellen en dan in het menu nummer 2 kunt kiezen om door verbonden te worden met de afdeling... IN de offerte wordt gemeld dat als je informatie over een mogelijke verzekering wil, je een nummer kunt bellen en dan in het menu nummer 2 kunt kiezen om door verbonden te worden met de afdeling verzekeren. Dit menu krijg je echter niet en via een medewerker wordt je uiteindelijk doorverbonden. Soms niet rechtstreeks.

CMI wall & Floor bv

Snel , transparant en efficiënt

David interieurbouw

Prettig en duidelijk

Overzichtelijk en vriendelijk

Onderhoudsbedrijf bloem

Alles wordt tot in de puntjes geregeld en snel

sampers Bouwbegeleiding

Vrij duidelijk vasthoudend

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

gewoon doorgaan zo is het prima

Speelparadijs de Beestenboel

Snel, behulpzaam en vriendelijk

Olly's

Wij hebben FinancialLease.nl ervaren als een zeer klantvriendelijk, behulpzaam & duidelijk bedrijf. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen, door te spreken en checken of aanbieder en afnemer... Wij hebben FinancialLease.nl ervaren als een zeer klantvriendelijk, behulpzaam & duidelijk bedrijf. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen, door te spreken en checken of aanbieder en afnemer hetzelfde voor ogen hebben. Bovendien kun je bij FinancialLease rekenen op een snelle afhandeling.

klantvriendelijk, duidelijk, snel, behulpzaam
Evt. verbeterpunt: een duidelijk lijstje van de procedure/ aan te leveren stukken voor mensen die niet erg bekend zijn met leasen.