Sandra
- Product of service:
- The Mix Up met 6 wijnen
Leuk pakketje voor een proeverij. Zeer van genoten!
Leuk pakket met goede wijnen!
Goede service
Lekkere wijnen.
Lekkere wijnen!
Zeer aan te bevelen!! De beste wijnen,een ultieme smaak beleving!!
Leuk wijnpakket met heerlijke wijnen. Een aanrader!
Smaakvol pakket met leuke wijnomschrijvingen en toebehoren. Leuk om een keer te doen. Ik zou de wijnen wel nog een keer apart willen bestellen.
Heel leuk pakket besteld met heerlijke wijnen!
Fijn wijnpakket met 6 verschillende wijnen waarbij je direct leert over de samenstelling van de wijn. Inclusief tips voor gerechten die de wijn complimenteren. Mooie aanvulling op de al lekkere wijnen, want ook zonder gerechtjes zijn ze heerlijk. Ik vind het een aanrader!
Heel leuk wijnpakket met duidelijke omschrijvingen! Voor herhaling vatbaar!
Zeer verrast door dit overheerlijke pakket met zes verschillende wijnen. Keurig netjes met begeleidende info per wijn hoe dat deze het best tot zijn recht komt. Ik heb intens genoten van de wijntjes die ik tot nu toe geproefd heb. Alles was ook keurig netjes verpakt. Absolute aanrader!
Alles prima verlopen. Veel informatie ontvangen bij de wijnen. Over de smaak en kwaliteit van de wijnen valt nu nog niets te zeggen, het zal nog wel even duren voordat deze allemaal op zijn :)
Fine Wining verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fine Wining heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk pakketje voor een proeverij. Zeer van genoten!
Leuk pakket met goede wijnen!
Goede service
Lekkere wijnen.
Lekkere wijnen!
Zeer aan te bevelen!! De beste wijnen,een ultieme smaak beleving!!
Leuk wijnpakket met heerlijke wijnen. Een aanrader!
Heel leuk pakket besteld met heerlijke wijnen!
Heel leuk wijnpakket met duidelijke omschrijvingen! Voor herhaling vatbaar!
Fine Wining heeft de volgende resultaten bereikt: