9.5 /10

checkbox100% beveelt Fine Wining aan!

Sandra

Leuk pakketje voor een proeverij. Zeer van genoten!

The Mix Up met 6 wijnen

Miranda

SterSterSterSterLege ster

Leuk pakket met goede wijnen!

All white pakket van 6 wijnen

Cindy Mertens

Lekkere wijnen!

wijn per fles gekocht

Vijfschaft

Zeer aan te bevelen!! De beste wijnen,een ultieme smaak beleving!!

Product of service:
Wijnpakket 6 verschillende wijnen.

Carla

Leuk wijnpakket met heerlijke wijnen. Een aanrader!

Chardonnay pakket

anonymous

Smaakvol pakket met leuke wijnomschrijvingen en toebehoren. Leuk om een keer te doen. Ik zou de wijnen wel nog een keer apart willen bestellen.

All red

Sandra

Heel leuk pakket besteld met heerlijke wijnen!

The mix up 6 wijnen

Linda Kanters

Fijn wijnpakket met 6 verschillende wijnen waarbij je direct leert over de samenstelling van de wijn. Inclusief tips voor gerechten die de wijn complimenteren. Mooie aanvulling op de al lekkere wijnen, want ook zonder gerechtjes zijn ze heerlijk. Ik vind het een aanrader!

Witte wijn pakket

Laura

Heel leuk wijnpakket met duidelijke omschrijvingen! Voor herhaling vatbaar!

All Red pakket met 6 wijnen

Suzanne Lammers van Toorenburg

Zeer verrast door dit overheerlijke pakket met zes verschillende wijnen. Keurig netjes met begeleidende info per wijn hoe dat deze het best tot zijn recht komt. Ik heb intens genoten van de wijntjes die ik tot nu toe geproefd heb. Alles was ook keurig netjes verpakt. Absolute aanrader!

Pakket zes verschillende wijnen

Francois

Alles prima verlopen. Veel informatie ontvangen bij de wijnen. Over de smaak en kwaliteit van de wijnen valt nu nog niets te zeggen, het zal nog wel even duren voordat deze allemaal op zijn :)

Witte wijnen

Fine Wining verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fine Wining heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2019

Fine Wining

Fine Wining is een wijnproeverij concept waarbij het niet alleen om het drinken van wijn gaat. Het gaat namelijk om veel meer dan dat. Het is een beleving, een reis door verschillende landen en terroir, de kunst van het wijnmaken. En de beleving wordt nog groter als je het begeleidt met bijpassende gerechten, dan gaat er echt een wereld voor u open. De wijn&spijs combinatie is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het restaurantwezen en in steeds meerdere mate ook bij de mensen thuis. Door de juiste wijn bij een bepaald gerecht te drinken, wordt er een geweldige beleving gecreëerd. En dat wil ik graag met u delen.

Sandra

Leuk pakketje voor een proeverij. Zeer van genoten!

The Mix Up met 6 wijnen

Miranda

SterSterSterSterLege ster

Leuk pakket met goede wijnen!

All white pakket van 6 wijnen

Cindy Mertens

Lekkere wijnen!

wijn per fles gekocht

Vijfschaft

Zeer aan te bevelen!! De beste wijnen,een ultieme smaak beleving!!

Product of service:
Wijnpakket 6 verschillende wijnen.

Carla

Leuk wijnpakket met heerlijke wijnen. Een aanrader!

Chardonnay pakket

anonymous

All red

Sandra

Heel leuk pakket besteld met heerlijke wijnen!

The mix up 6 wijnen

Linda Kanters

Witte wijn pakket

Laura

Heel leuk wijnpakket met duidelijke omschrijvingen! Voor herhaling vatbaar!

All Red pakket met 6 wijnen

Suzanne Lammers van Toorenburg