Aardige mannen ,werken netjes.
Heeft u nog verbeter punten of suggesties voor ons?
Is prima zo !
Reactie Firemaster Schoorsteen Service:
Bedankt voor de review René en top om te horen dat alles prima is zo. Groetjes van Team Firemaster
Is prima zo !
Deskundig, Veilig en voordelig! Wat wil je nog meer. Bedankt voor de mooie review en fijn dat je tevreden bent! Team Firemaster
Te duur voor 1 minuut
Na telefonisch met elkaar te hebben gesproken begrijp ik nog steeds deze reactie niet. Wij hebben dan ook besloten om ieder een kant op te gaan. Hopelijk vindt u een bedrijf wat beter bij u past....
Bedankt voor de mooie score. Fijn dat u zo tevreden bent!
50,- euro voor nog geen tien minuten werk, is stevig aan de prijs.
Wat fijn dat u ons bedrijf aan zou bevelen ondanks het feit dat u ons stevig aan de prijs vindt. Wij rekenen echter geen voorrijkosten en komen met twee man op bezoek vanuit Heemskerk naar u toe.
nee
Bedankt voor de recensie. Mooi om te horen dat alles top was en je tevreden bent!
Ja......bij ons kacheltje in de kamer.(han heeft het netjes voor jullie uit elkaar gehaald zodat je zo kunt beginnen) Nu liggen de onderdelen daar op zijn kop met veel rest as. Wij zouden zeggen die...
Bedankt voor de feedback! Volgende keer gaan wij hier beter op letten. Het is een kleine moeite om dit even te doen voor jullie!
Nee, ik ben tevreden
Bedankt voor uw feedback! Hier hebben onze toekomstige klanten wat aan-correct en betrouwbaar. Heel fijn om te horen 😁
nee
Bedankt voor de feedback Wilma. Wij en onze toekomstige klanten waarderen uw mening!
Xxxc
Bedankt voor de mooie recensie en uw feedback over de jaarlijkse herinnering!