M Dierx

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Heerlijk om de review en uw tevredenheid te vernemen. Geweldig en geeft een boost! Bedankt! Fulco

Eelke Turkstra

Gevraagde product werd zeer snel geleverd. Product voldoet aan belofte.

Verzendkosten zijn hoog

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Hartelijk dank voor de review en fijn om te vernemen dat alles naar wens is.
Hartelijk dank voor de review en fijn om te vernemen dat alles naar wens is.
Mocht u nog vragen hebben over gebruik dan wel toepassing van ons product dan horen wij het graag van u. Vriendelijke groet Fulco

A Punt

Prima producten en snelle en correcte levering

betere uitstraling van website

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Dank u wel voor uw review en tevredenheid over onze producten. Wij zullen uw opmerking aangaande de website zeker intern doornemen en verbeteren waar nodig. De omschrijving betere uitstraling is wel... Dank u wel voor uw review en tevredenheid over onze producten. Wij zullen uw opmerking aangaande de website zeker intern doornemen en verbeteren waar nodig. De omschrijving betere uitstraling is wel erg algemeen maar zullen hier serieus aandacht aan besteden uiteraard. Vriendelijke groet. Fulco.

Gerrie Dekkers

Alles keurig verpakt en snel geleverd

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Kijk hier worden wij stil van en genieten even. Dan door en verder met de juiste service en producten waar men volledig tevreden over is. Vriendelijke groeten Fulco

Esther Vogelaar

Heb ik niet

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Bedankt voor je review. Geen verbeterpunten maar toch een zeven. Wij gaan door voor een hoger cijfer met een 100% tevredenheid voor service en producten. Dus ben benieuwd. Groetjes Fulco.

Ad L'Espoir

Correct verloop van mijn bestelling!

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Geheel volgens de verwachting. Daar doen wij het voor. Eerlijk en oprecht. Fijne dag Fulco

Andries Loot

N.v.t

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Bedankt voor uw review en wij gaan door voor een negen of een tien! Vriendelijke groet Fulco.

Nicole Spijkerman

Goede communicatie, en snelle verzending.
De omschrijving van het product is zeer kloppend. Geweldig product!

Nvt

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Bedankt voor uw review. Heerlijk om te vernemen dat u zo tevreden bent. Veel glansplezier en vriendelijke groet Fulco.

Ce Van loon

Geachte firma majoor, het produkt die ik bestelt had is super, heb mijn badkamer zo goed als nieuw, binnenkort naar de camping en de stacaravan schoonmaken. Maar als wiro mijn caravan schoonmaakt... Geachte firma majoor, het produkt die ik bestelt had is super, heb mijn badkamer zo goed als nieuw, binnenkort naar de camping en de stacaravan schoonmaken. Maar als wiro mijn caravan schoonmaakt als mijn badkamer, maar dat gelooft ik graag. Echt super, groetjes mevrouw van loon

nvt

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Beste Mevrouw van Loon, Hartelijk dank voor uw mooie review. Zo fijn om te lezen en te vernemen dat u zo tevreden bent over ons en onze producten. Fijn dat WiroZeepsteen u zo bevalt en ook benieuwd... Beste Mevrouw van Loon, Hartelijk dank voor uw mooie review. Zo fijn om te lezen en te vernemen dat u zo tevreden bent over ons en onze producten. Fijn dat WiroZeepsteen u zo bevalt en ook benieuwd naar uw ervaringen met schoonmaken van uw stacaravan. Wiro is voor alle gladde oppervlakken uw biologisch schoonmaakhulp, dus wij zijn vol vertrouwen. Vriendelijke groet Fulco.

A. Kluifhooft

Top. Betrouwbaar bedrijf

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Wij doen ons best en zullen ons best blijven doen ! Zo heerlijk om te lezen dat men tevreden is, geweldig en bedankt! Fulco