Theo van der Klooster

Christien Potjewijd

Prima in orde zo

Ljiljana Jovanovic

Goede ervaring

Oudere mensen begrijpen niet altijd als je op de link moet kijken. DHL stuurt geen mail dat je bestelling daar is. Op DHL punt.

B H

Goed en snel

Wilma Raaijmakers

Je besteld wat en binnen no time heb je het binnen

Zou het niet weten

Regina

Er wordt alle tijd genomen om een vakkundig advies te geven

geen verbeterpunten

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Fijn om te lezen. Dank je wel! Fijne dag Fulco

EMM Appeldoorn

Ik koop de producten al zeker 40 jaar

Ik heb nog nooit meegemaakt dat het niet of laat geleverd werd.

Mae Rietbeek

Wiro is echt een fantastisch schoonmaakmiddel! Ik was een beetje sceptisch, maar ben echt verbaasd hoe goed het werkt om de keuken en de badkamer schoon te maken. Het ontvet heel makkelijk, en is... Wiro is echt een fantastisch schoonmaakmiddel! Ik was een beetje sceptisch, maar ben echt verbaasd hoe goed het werkt om de keuken en de badkamer schoon te maken. Het ontvet heel makkelijk, en is echt een wondermiddel op de inductieplaat, RVS en kalkaanslag in de badkamer. Ik had doffe vlekken op de inductieplaat al met allerlei middeltjes geprobeerd weg te krijgen, zonder resultaat. Met een klein beetje Wiro gingen de vlekken meteen weg, zonder hard schrobben of andere moeite. Ditzelfde gebeurde met de kalkaanslag op de glazen douchedeur. Überhaupt ramen lappen was echt een eitje, alle vettigheid is meteen weg en daarmee is een streeploos resultaat supermakkelijk. Ik ben groot fan!

De zeepsteen geeft een witte waas bij het schoonmaken, en kan onder randjes van bijvoorbeeld de douchedeur blijven zitten. Maar er is ook een andere versie van Wiro die geen witte waas geeft, dus... De zeepsteen geeft een witte waas bij het schoonmaken, en kan onder randjes van bijvoorbeeld de douchedeur blijven zitten. Maar er is ook een andere versie van Wiro die geen witte waas geeft, dus daar is al een oplossing. En: met die witte waas zie je precies waar je geweest bent met schoonmaken ;)

HHJ Burgers

Vlotte levering en kwalitatief uitstekende producten.

Blijf zo doorgaan.