AcertaPharma
Uitstekend
100% beveelt FiscFree® medewerkers aan!
TOP
het is jammer dat voor de producten nu minder vergoeding voor kan worden gegeven, voorheen was het kopen van een fiets bijvoorbeeld wat interessanter, helaas is dat nu niet meer zo, ook voor telefoons is de vergoeding nu minder geworden, erg jammer maar ik ben nog steeds blij dat het er is, dan maar geen fiets, maar wel voor de Bol.com bon, wellicht wordt het in de toekomst nog aangepast.
Positief
ik vond het niet geheel vanzelfsprekend hoe deze ingevuld moet worden.
Heel goed
goed
Makkelijk en mooie keuzes.
het weekendje weg gaat steeds goed, moet wel zeggen fietsen vind ik erg duur via jullie
Prettige ervaring
Goed.
FiscFree® medewerkers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FiscFree® medewerkers heeft de volgende resultaten bereikt:
FiscFree® medewerkers
Industrieweg 8
8444 AS Heerenveen
TOP
Positief
ik vond het niet geheel vanzelfsprekend hoe deze ingevuld moet worden.
Heel goed
goed
Makkelijk en mooie keuzes.
Prettige ervaring
Goed.