Marco Baartse
Ze begreep goed wat mijn klachten waren en heeft een goede behandeling toegepast. Dit steeds in overleg met mij, tijdens de behandeling en over de resultaten.
2034 reviewsSchrijf review
Duidelijke, kundige en vriendelijke begeleiding.
Bij mensen die ook een nieuwe heup hebben gekregen
Bij vergelijkbare klachten
Altijd goed bereikbaar en benaderbaar, heel deskundig en legt alles goed uit
Maakt een kundige indruk, resultaat van behandeling was goed
Ik had, naar mijn mening, een zeer kundige fysiotherapeut die mij (eindelijk) heeft kunnen helpen met mijn langdurige blessure.
Serieus nemen de tijd flexibel met inplannen
Goede zorg en begeleiding. Met juiste voortgang met oefeningen.
Ik word serieus genomen, doelen zijn realistisch en het is een professioneel en deskundig team
duidelijk en bekwaam
In principe hou ik er niet van om iemand aan te bevelen, ieder probleem is weer anders
Duidelijke uitleg en afspraken over de behandeling.
Goede uitleg en behandeling. Naar andere fysio doorverwijzen indien nodig. Niet te lang doorbehandelen.
Prima behandeling. Klacht is nog niet volledig weg, maar wel verbeterd
FIT Krommenie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:
FIT Krommenie
Kleine Beer 132 - 134
1562 VH Krommenie
Duidelijke, kundige en vriendelijke begeleiding.
Bij mensen die ook een nieuwe heup hebben gekregen
Bij vergelijkbare klachten
Altijd goed bereikbaar en benaderbaar, heel deskundig en legt alles goed uit
Maakt een kundige indruk, resultaat van behandeling was goed
Serieus nemen de tijd flexibel met inplannen
Goede zorg en begeleiding. Met juiste voortgang met oefeningen.
duidelijk en bekwaam
Duidelijke uitleg en afspraken over de behandeling.
Prima behandeling. Klacht is nog niet volledig weg, maar wel verbeterd
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt: