2005 reviewsSchrijf review
Deskundige en prettige behandeling. Die een rit van 20 minuten rechtvaardigt.
Ze was serieus geïnteresseerd. En deed vrij snel al de juiste dingen.
Ervaren mensen die mij telkens van mijn klachten af helpen.
Fijne samenwerking, weet wat ze doet en welke resultaten er te behalen zijn.
Hulpzaam vertrouw vriendelijk ??
deskundig, rustig en goede uitleg
Eerlijkheid en oprechtheid en een goed luisterend oor
Prettige en kundige benadering!
Goede uitleg over behandeling. Neemt klachten serieus
Ze neemt je serieus en stelt je op je gemak
Goede, rustige begeleiding en duidelijke uitleg van de werking van het lichaam en van de behandeling.
Het serieus nemen kijken naar de persoonlijke omstandigheden. Dat verwacht ik en kreeg ik ook
Het persoonlijk contact en een luisterend oor. Goede sfeer
Inderdaad. Prettige manier van benaderen en geduldig.
Helder en duidelijke uitleg van de te volgen behandeling. Goede adviezen om thuis te kunnen uitvoeren. Met resultaat. Zeer Vriendelijk en correct in omgang. Geduldige uitleg op mijn vragen.
FIT Krommenie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:
FIT Krommenie
Kleine Beer 132 - 134
1562 VH Krommenie
Deskundige en prettige behandeling. Die een rit van 20 minuten rechtvaardigt.
Ze was serieus geïnteresseerd. En deed vrij snel al de juiste dingen.
Ervaren mensen die mij telkens van mijn klachten af helpen.
Fijne samenwerking, weet wat ze doet en welke resultaten er te behalen zijn.
Hulpzaam vertrouw vriendelijk ??
deskundig, rustig en goede uitleg
Eerlijkheid en oprechtheid en een goed luisterend oor
Prettige en kundige benadering!
Goede uitleg over behandeling. Neemt klachten serieus
Ze neemt je serieus en stelt je op je gemak
Het persoonlijk contact en een luisterend oor. Goede sfeer
Inderdaad. Prettige manier van benaderen en geduldig.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:
FIT Krommenie