2010 reviewsSchrijf review
Kundig, inlevend en serieus in de behandeling
Ik merkte na mijn oefeningen direct resultaat!
Prettige ontspannen sfeer en deskundig personeel. Hier uitleg en adviezen. Ben eigenlijk altijd tevreden na een behandeling. En nog belangrijker met het resultaat na een paar behandelingen.
Deskundige jesper
Bas was duidelijk, vriendelijk en flexibel.
ik heb twee lichamelijke problemen gehad en deze zijn vak bekwaam op gelost met duidelijke uitleg Verder is het ook fijn dat je het gevoel hebt serieus genomen te worden En ook belangrijk dat het een prettig persoon is
Mee denkend
Deskundig en empathisch
is gewoon goed
Zie alle voorgaande vragen
Goed luisterend oor en goede aanpak.
Duidelijke communicatie, snel actie en resultaat, prettig in omgang en geeft vertrouwen dus zeer positief
Deskundige en prettige behandeling. Die een rit van 20 minuten rechtvaardigt.
Ze was serieus geïnteresseerd. En deed vrij snel al de juiste dingen.
FIT Krommenie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:
FIT Krommenie
Kleine Beer 132 - 134
1562 VH Krommenie
Kundig, inlevend en serieus in de behandeling
Ik merkte na mijn oefeningen direct resultaat!
Deskundige jesper
Bas was duidelijk, vriendelijk en flexibel.
Mee denkend
Deskundig en empathisch
is gewoon goed
Zie alle voorgaande vragen
Goed luisterend oor en goede aanpak.
Deskundige en prettige behandeling. Die een rit van 20 minuten rechtvaardigt.
Ze was serieus geïnteresseerd. En deed vrij snel al de juiste dingen.
FIT Krommenie heeft de volgende resultaten bereikt:
FIT Krommenie