Gedreven en zeer vakkundige, zowel Manueel- als Fysio-Therapeuten die behandelingen met uitstekende resultaten opleveren ! Tijdens de behandelingen "voel ik mij thuis" ! FIT Krommenie is dus...Gedreven en zeer vakkundige, zowel Manueel- als Fysio-Therapeuten die behandelingen met uitstekende resultaten opleveren ! Tijdens de behandelingen "voel ik mij thuis" ! FIT Krommenie is dus een echte "aanrader" !!!
Met alle vragen krijg ik raad,en aandacht voor iets speciaals( een brache) of met de benauwdheidsgroep!Ben zeer tevreden!!
Kennis van pijn, deskundig
Ik kom bij haar duidelijk mijn problemen aangeven en die nam ze ook serieus. Samen zijn we tot een behandelplan gekomen en hebben dit ook aangehouden. De sfeer tijdens de sessies vond ik altijd erg...Ik kom bij haar duidelijk mijn problemen aangeven en die nam ze ook serieus. Samen zijn we tot een behandelplan gekomen en hebben dit ook aangehouden. De sfeer tijdens de sessies vond ik altijd erg relaxt en gezellig. Het voelde niet verkeerd om over je klachten te praten en ze vroeg ook vaak maar niet te vaak hoe het met mij ging.
Erik begreep mij gelijk. Liep al 4 jaar rond met een druk en pijn in mijn nek. Na 1x bij Erik was dat al bijna helemaal verholpen. Erik wist gelijk hoe of wat en wist de pijn voor mij direct te...Erik begreep mij gelijk. Liep al 4 jaar rond met een druk en pijn in mijn nek. Na 1x bij Erik was dat al bijna helemaal verholpen. Erik wist gelijk hoe of wat en wist de pijn voor mij direct te verlichten.
Als iemand een goede therapeut zoekt zou ik de hele praktijk benoemen. Gewoon goede ervaringen en vakbekwame therapeuten
A Jak
De 2 bij effect van de behandeling komt omdat er een operatie aan mijn schouder is geweest waardoor de therapeut en ik hebben besloten om me weer terug te verwijzen naar de chirurg omdat er geen...De 2 bij effect van de behandeling komt omdat er een operatie aan mijn schouder is geweest waardoor de therapeut en ik hebben besloten om me weer terug te verwijzen naar de chirurg omdat er geen verbetering is
Ben door Arjen van Vuuren altijd heel goed geholpen,ben totaaal nu klachten vrij.Ik zou hem iedereen aanbevelen.