Marleen

Ik vind het heerlijk om met jullie te sporten. Vooral omdat jullie gewoon lekker praten onderling, dus je hebt continu een beetje afleiding. Daarnaast vind ik het ook fijn dat je af en toe wel weer even reminders krijgt voor je houding!

Ella Cromheecke

Super!!! Heel blij met de workouts!!

Samantha

Informatief.

Angel

De Huddle community die je erbij krijgt is heel fijn, hierdoor heb je echt her gevoel dat je sport met een community. Daarnaast zijn de twee meiden megagezellig en is het altijd een feestje om een workout met hen te doen!

Kim

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne informatie en top service!

Marloes

Duidelijke informatie en uitleg. Fijn om te weten hoe je bekken werkt, maakt meteen duidelijk waarom het trainen en opbouwen zo belangrijk is!

Inge

Super fijn programma! Het is een programma waarbij je zelf je niveau bepaalt. Daarnaast is het voor mij een motivatie om in de drukte met 2 kindjes en de 3e op komst te blijven sporten. Nu sporten tijdens de zwangerschap, maar ook de lessen nadien ga ik zeker volgen!

Pauline

Super programma

Mariëlle

Top!

Charissa

Goede begeleiding. Een leuk programma.

Daisy

Fijn en duidelijk programma

Diane

I really enjoy the platform! So much content at all different levels.

Brigitte van Meerten

SterSterSterSterLege ster

Heel fijn dat het er aandacht wordt besteed aan het correct sporten tijdens zwangerschap!

Sascha

Hartstikke informatief en ook nog eens leuk. Als 2 vriendinnen met elkaar sporten, met veel aanwijzingen en eventuele aanpassingen.

Xandra

Leuk, helder en goed onderbouwd programma.

Fit Zwanger Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fit Zwanger Online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 5 september 2023

Fit Zwanger Online

Dit is het enige programma in Nederland dat is opgezet door een geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Zo kun je thuis sporten tijdens je zwangerschap of na je bevalling weer fit worden, onder begeleiding van een professional. Isabeau ziet bij haar in de praktijk een hoop klachten, die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden door op de juiste manier te sporten. Zonde, want sporten tijdens én na de zwangerschap is juist heel belangrijk voor jou en je baby! Met Fitzwanger Online willen we zoveel mogelijk vrouwen begeleiden op een professionele manier.

Korte Papaverweg 14e

1031 KA Amsterdam

Marleen

Ella Cromheecke

Super!!! Heel blij met de workouts!!

Samantha

Informatief.

Angel

Kim

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne informatie en top service!

Marloes

Inge

Pauline

Super programma

Mariëlle

Top!

Charissa

Goede begeleiding. Een leuk programma.

Daisy

Fijn en duidelijk programma

Diane

I really enjoy the platform! So much content at all different levels.

Brigitte van Meerten

SterSterSterSterLege ster

Sascha

Xandra

Leuk, helder en goed onderbouwd programma.

Fit Zwanger Online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10