Alex van de Schootbrugge

Zeer tevreden.

men doet wat men belooft

Panteha Noroozi

Heel slecht

Kan zelf afleverdatum niet bepalen. Terwijl ik tijdens het bestellen had gemaild hierover. Zware pakketten zijn niet tot aan de voordeur geleverd. Zijn asociaal voor de deur van een lift... Kan zelf afleverdatum niet bepalen. Terwijl ik tijdens het bestellen had gemaild hierover. Zware pakketten zijn niet tot aan de voordeur geleverd. Zijn asociaal voor de deur van een lift achtergelaten (nog helemaal vast aan een pallet), ingang van lift belemmerd. Informatie op website over eerste deur is niet duidelijk genoeg. Medewerker zou terug mailen en pallet laten ophalen, maar heeft niks meer van zich laten horen. Hij heeft ook geen begrip getoond voor het asociaal achterlaten van de pakketten, terwijl deze de ingang van een lift belemmerden. Bij mijn bestelde producten wordt geen installatie aangeboden (zelfs als de producten niet in de aanbieding zijn).

Glenn Kroeze

(Bewerkt)

Niet geleverd wat ik besteld had, maar na verder contact toch op een oplossing gekomen, goede service

Service

Leveren wat mensen bestellen

Timmermans

Top

Duidelijke site

Geen opmerking

Chrisz

Komt in orde, communicatie kan beter

Levering ok

Communicatie kan beter

U.D.

Zeer makkelijk

Zeer snelle levering. En zeer goed geïnformeerd per mail na bestelling

Niets

Irene Voshol

Een tweedekans artikel gekocht hometrainer. Die blijkt niet goed te zijn en dan moeten we allerlei dingen gaan invullen. Vind het slechte service dat de hometrainer niet omgeruild wordt.

Aardige mensen en leuke producten

Artikelen moeten gewoon goed zijn daar adverteren jullie ook mee. De hometrainer tweedekans was meteen niet goed. Zat meteen een tik in. Dat is teleurstellend.

Gino Corti

Top

Prijs

Eddy D'Haeyer

Alles ok

Snel geleverd en bezorgd

Aanbellen en afzetten en weg ( niet de tijd nemen of er wel degelijk iemand thuis is

C. Vermeer

Met Fitnessdelivery goede ervaring maar met de firma welke hem leverde zeker niet. De chauffeur gaf ons de keus of op straat ( tussen de auto's ) of weer mee terug nemen. Even iets terug lopen met... Met Fitnessdelivery goede ervaring maar met de firma welke hem leverde zeker niet. De chauffeur gaf ons de keus of op straat ( tussen de auto's ) of weer mee terug nemen. Even iets terug lopen met pompwagen waar het wel mogelijk is om op de stoep te komen was er niet bij, zelf zonder pompwagen even kijken naar de situatie was te veel gevraagd.

Prijs kwaliteit verhouding.

Andere bezorger nemen.