Kick

Gewoon top contact gehad! Krachtstation en accessoires besteld binne 2 dagen geleverd.
Zal hier zeker meer gaan bestellen voor uitbreiding. Bedankt voor de service!

Snellelevering Tunturi

Cornee Spaans

Service zeer goed! Complimenten duidelijk en snelle levering! Fijn dat jullie mailden dat Postnl een dag later kwam. Bedankt!!

Service

Producten vind ik wel prijzig, daar kunnen jullie misschien wat aan doen om het leuk te maken

H A Bakker

Het bestelde artikel was niet voorradig maar een ander aangeboden product is een goed alternatief.

Goed alternatief voor dezelfde prijs als het bestelde product

Tim Verbeke

1 ste aankoop . Dit was perfect in orde!

Stuart Kemp

Prima!

Scherpe prijs snelle levering

Mischa Van den Dries

Goeie en snelle service

Goede levering service van van der hoef logistiek

Blijve verder doen op deze manier zou ik zeggen

Claire Paulissen

Ik bestelde een set dumbbells online en ontving later een mail dat deze niet meer beschikbaar waren. Ze boden wel een goed alternatief aan.

Vriendelijk

Zorg dat items die niet in stock zijn niet effectief besteld kunnen worden via de website. Ik had al betaald en alles voordat ik te horen kreeg dat dit item niet geleverd kon worden. Om... Zorg dat items die niet in stock zijn niet effectief besteld kunnen worden via de website. Ik had al betaald en alles voordat ik te horen kreeg dat dit item niet geleverd kon worden. Om teleurstelling bij de klanten te voorkomen zorg dat er op de online shop al aangegeven staat dat iets niet in stock is!

Coen de Jong

Dumbell set van Tunturi gekocht. Een week later binnengekregen, zonder bevestiging of iets van track en trace. Heel vaak gebeld maar namen niet op en zonder enige informatie stond hij vrijdag pas... Dumbell set van Tunturi gekocht. Een week later binnengekregen, zonder bevestiging of iets van track en trace. Heel vaak gebeld maar namen niet op en zonder enige informatie stond hij vrijdag pas bij mij klaar Overigens wel een prima product.

Ze leveren het product

Klantenservice is bagger

Ries

Wel enige vertraging van een paar dagen, maar de stang + gewichten is binnen en het is het geld zeker waard !

- goede kwaliteit producten voor prijs
- goed gecommuniceerd over vertragingen

- enige vertragingen

Willem Stegeman

Makkelijke website en snelle levering inclusief track en trace