Paul Huijts
Gewoon uitstekend!
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Gewoon uitstekend!
Defecte hometrainer en belabberde communicatie
Super
zeer tevreden.
Heel slecht
Niet geleverd wat ik besteld had, maar na verder contact toch op een oplossing gekomen, goede service
Komt in orde, communicatie kan beter
Zeer makkelijk
Een tweedekans artikel gekocht hometrainer. Die blijkt niet goed te zijn en dan moeten we allerlei dingen gaan invullen. Vind het slechte service dat de hometrainer niet omgeruild wordt.
Top
Alles ok
Met Fitnessdelivery goede ervaring maar met de firma welke hem leverde zeker niet. De chauffeur gaf ons de keus of op straat ( tussen de auto's ) of weer mee terug nemen. Even iets terug lopen met pompwagen waar het wel mogelijk is om op de stoep te komen was er niet bij, zelf zonder pompwagen even kijken naar de situatie was te veel gevraagd.
Livraison appareil de musculation
Fitnessdelivery verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fitnessdelivery heeft de volgende resultaten bereikt:
Op zich goed maar betere omschrijving vh product was fijn geweest