9 /10

checkbox96% beveelt Fixje aan!

n.j.a. heinrichs

Herman Blom

Prettig bestellen; zeer snel

Oscar

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

In het begin deed de batterij het prima, maar na die 6 maanden ging het echt bergafwaarts. Nu houdt mijn laptop het nog maximaal een uurtje vol zonder oplader — belachelijk! Wat vooral frustrerend is, is dat ze maar 6 maanden garantie geven. Niet toevallig, want precies na die periode begint de ellende. Bij het controleren van de batterijstatus lijkt alles in orde, dus het zou gewoon moeten werken. Maar nee, blijkbaar is de kwaliteit zó zwak dat de prestaties instorten ondanks goede health-indicatoren. Echt zonde van het geld. Slechte kwaliteit en een slimme (lees: misleidende) garantietruc.

Rick Westerveld

Zoals altijd prima!

owner

Zeer Goed

Robert Jong de

Snelle levering, keurig verpakt en het product zal er netjes uit. Mijn compliment.

Maurits Dinger

Levering van bestelde producten is prima. Reparatie setje gekocht, magnetische mat, batterij, komt op tijd. Wat ik dan niet begrijp waarom er dan niet de standoff schroevendraaier bij zit. Was zeer onaangenaam verrast halverwege te ontdekken dat er het benodigde gereedschap niet bijzat. Contact hierover bleek buitengewoon plezierig; kreeg het ontbrekende gereedschap (en meer dan dat) direct toegestuurd. Mijn complimenten voor de betrokken en zorgvuldige wijze waarop Fixje op mijn klacht heeft gereageerd.

Carlo Moors

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Schroevendraaierset zou magnetisch zijn maar is het niet. Voor 24u besteld morgen geleverd klopt ook niet, duurde 4 dagen voordat het ontvangen is.

Antwoord Fixje

Best Carlo, We hebben hierover contact met je opgenomen, maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Team Fixje

Geantwoord op

Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 oktober 2015

Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje (voorheen: FixjeiPhone) is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

De Zuivering 36

7671 SP Vriezenveen