n.j.a. heinrichs
Top, snel bezorgd. Ziet er netjes uit
goed bedrijf
Top geregeld
Prettig bestellen; zeer snel
In het begin deed de batterij het prima, maar na die 6 maanden ging het echt bergafwaarts. Nu houdt mijn laptop het nog maximaal een uurtje vol zonder oplader — belachelijk! Wat vooral frustrerend is, is dat ze maar 6 maanden garantie geven. Niet toevallig, want precies na die periode begint de ellende. Bij het controleren van de batterijstatus lijkt alles in orde, dus het zou gewoon moeten werken. Maar nee, blijkbaar is de kwaliteit zó zwak dat de prestaties instorten ondanks goede health-indicatoren. Echt zonde van het geld. Slechte kwaliteit en een slimme (lees: misleidende) garantietruc.
Super goed
Uitstekend!
Zoals altijd prima!
Zeer Goed
Snelle levering, keurig verpakt en het product zal er netjes uit. Mijn compliment.
Levering van bestelde producten is prima. Reparatie setje gekocht, magnetische mat, batterij, komt op tijd. Wat ik dan niet begrijp waarom er dan niet de standoff schroevendraaier bij zit. Was zeer onaangenaam verrast halverwege te ontdekken dat er het benodigde gereedschap niet bijzat. Contact hierover bleek buitengewoon plezierig; kreeg het ontbrekende gereedschap (en meer dan dat) direct toegestuurd. Mijn complimenten voor de betrokken en zorgvuldige wijze waarop Fixje op mijn klacht heeft gereageerd.
Schroevendraaierset zou magnetisch zijn maar is het niet. Voor 24u besteld morgen geleverd klopt ook niet, duurde 4 dagen voordat het ontvangen is.
Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:
Top, snel bezorgd. Ziet er netjes uit