9 /10

checkbox96% beveelt Fixje aan!

Wim Clemens

Heel goed behandeld

James Blaauwgeers

Top kwaliteit voor weinig. Snelle levering

Steve

Positief

JE van Heek

SterSterSterSterLege ster

Bekend al veel iPhones gekocht.

Bernard van Driel

Voor mij geen refurbished gsm meer

onno bosma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht

Antwoord Fixje

Beste Onno, We hebben contact met je gezocht om te kijke wat we voor je kunnen betekenen. Helaas hebben we nog geen reactie ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Fixje

Geantwoord op

Ronald

Zeer goede kwaliteit en service

Renee Von der Fuhr

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima spullen alleen de laatste keer slecht verpakt.

Tilly Mols-Hurxkens

Fijn

Sky

SterSterSterLege sterLege ster

Ik bestelde een iPhone 13 Pro Max grade A. Deze kwam binnen met 2 defecte lenzen (van de drie). Heel slorderig vind ik zelf. Want als ze de toestellen zo slecht controleren kan er nog veel meer niet in orde zijn. Gelukkig was de klantenservice wel goed. En kreeg ik binnen 3 dagen een nieuwe telefoon opgestuurd.

Stijn

Een duurzame aankoop met de beleving van de aankoop van een nieuw product.

Fixje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 oktober 2015

Fixje

Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. Fixje (voorheen: FixjeiPhone) is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. Fixje biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten.

De Zuivering 36

Steve

Positief

JE van Heek

SterSterSterSterLege ster

Bekend al veel iPhones gekocht.

Bernard van Driel

Ronald

Zeer goede kwaliteit en service

Renee Von der Fuhr

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima spullen alleen de laatste keer slecht verpakt.

Tilly Mols-Hurxkens

Fijn

Sky

Stijn

Een duurzame aankoop met de beleving van de aankoop van een nieuw product.

Fixje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10