Fixje

Sarina Hoogendoorn

Indigo Noordermeer

Perfect, snel geleverd en goede kwaliteit

Smits

Fijne set met tools en handleiding om zelf je batterij te vervangen. Het was tamelijk eenvoudig en ik zou het zo weer doen. Het enige wat ik wat vreemd vond, was dat de instructie het had over het... Fijne set met tools en handleiding om zelf je batterij te vervangen. Het was tamelijk eenvoudig en ik zou het zo weer doen. Het enige wat ik wat vreemd vond, was dat de instructie het had over het het gebruik maken van “de alcohol” om zelfklevende tape te verwijderen, maar dat was (als enige) niet bijgeleverd. YouTube erbij en klaar.

Meijer

Snel een mooie telefoon geleverd en die werkt uitstekend.

Hans van Kampen

In één woord “geweldig”!!
Ben per telefoon prima geholpen om de juiste accu te vinden voor mijn 15 jaar oude MacBook Pro.
Bij de levering zat een schroevendraaier setje voor de bijzondere...
In één woord “geweldig”!!
Bij de levering zat een schroevendraaier setje voor de bijzondere schroefjes, echt TOP.

Paul Quadakkers

Slechte voorlichting

Reactie Fixje:

Beste Paul,
Beste Paul,
Dank je wel voor het delen van je ervaring. We herinneren ons het gesprek over de schermmelding na het vervangen van het scherm. We begrijpen dat dit voor jou wellicht onverwacht was, en we realiseren ons dat deze informatie op de productpagina stond, wat mogelijk aan je aandacht is ontsnapt. Hoewel we ons uiterste best hebben gedaan om oplossingen te vinden, spijt het ons dat we hierin niet zijn geslaagd.
Desondanks waarderen we het prettige contact en de tijd die je hebt genomen om dit met ons te bespreken.
Team Fixje

Paul Thomas

(Bewerkt)

Defect scherm retour gestuurd / pakketje kwijt
Ik ben altijd tevreden geweest over Fixjeiphone.
Defect scherm retour gestuurd / pakketje kwijt
Ik ben altijd tevreden geweest over Fixjeiphone.
De laatste bestelling was helaas een scherm dat defect bleek. Ik heb het scherm volgens de normen van Fixje geretourneerd.

Ik volg het pakketje met het “track and trace” code en het pakketje is aangekomen bij Fixjeiphone.
Ik krijg geen reactie en stuur een mail. Fixjeiphone reageert dat het pakketje niet is aangekomen. Ik kijk in de PostNL app. In 1e instantie pakketje aangekomen en daarna toch niet?!?

De mail- en belcontact gingen erg stroef. We konden elkaar niet vinden in een oplossing.

Uiteindelijk heeft Fixje mij alsnog een keer benaderd om tot een oplossing te komen. dat is ook gelukt en wordt erg gewaardeerd.

Dankjewel Fixje

Richard

Ik had een nieuw scherm besteld voor mijn iPhone XR, maar was vergeten de scherm sticker mee te bestellen. Na een telefoontje met de vriendelijke klantenservice werd de sticker direct kosteloos na... Ik had een nieuw scherm besteld voor mijn iPhone XR, maar was vergeten de scherm sticker mee te bestellen. Na een telefoontje met de vriendelijke klantenservice werd de sticker direct kosteloos na gezonden. Wat een service!!!

Fred Rooijakkers

Weer eens een accu nodig dus besteld bij Fixje

Martijn Theunissen

Prima product en een duidelijk filmpje voor de vervanging