Ontzettend veel verzendkosten ook om het terug te sturen was het 6€ en toen kreeg ik er nog een rekening achteraan van 3€ en 5€ verzendkosten! Echt oplichters !!!!!
Miranda van Fessem
Prima leverancier, product zoals omschreven en snelle levering.
lynn de goijer
Ik ben fijn geholpen, reactie tijd is via de mail soms iets traag was frustrerend kan zijn, maar in vergelijking met andere webshops is daar ook niks op aan te merken! Ik ben vriendelijk en goed...Ik ben fijn geholpen, reactie tijd is via de mail soms iets traag was frustrerend kan zijn, maar in vergelijking met andere webshops is daar ook niks op aan te merken! Ik ben vriendelijk en goed geholpen
Thomas
IPhone 13 mini grade A zag er goed uit. De batterij was alleen 85% procent en ik had bij aanschaf niet de mogelijkheid om er direct een nieuwe batterij in te laten plaatsen. Na contact teruggestuurd...IPhone 13 mini grade A zag er goed uit. De batterij was alleen 85% procent en ik had bij aanschaf niet de mogelijkheid om er direct een nieuwe batterij in te laten plaatsen. Na contact teruggestuurd en een telefoon gekregen met een nieuwe batterij.