7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt FleetServices aan!

Cees Albers

SterSterSterLege sterLege ster

Vriendelijk contact, echter teleurgesteld in misgelopen bestelling ivm plotselinge verkoop. 2e optie bevalt ok maar heb te snel voor ander optie (Skoda Superb) gekozen en had achteraf beter andere keuze voor VW Tiguan kunnen nemen. De bon voor diner van verkoop team als goedmaker is op prijs gesteld maar neemt niet weg dat ik toch enigszins gedwongen ben tot het maken van een andere (achteraf verkeerde) keuze en dat is jammer.

SterSterSterLege sterLege ster

in het besteltraject onvoldoende in control zo werd een KIA EV6 besteld en de levering werd 2x bevestigd. deze is nooit geleverd. daarna noodgedwongen een andere auto gekozen. De levering (het verstrekken van de order aan de dealer) heeft onnodig veel aandacht gevraagd van mij en onze wagenparkbeheerders

Jasper de Wijn

SterSterSterSterLege ster

Goede bereikbaarheid en fijn dat er een aangewezen persoon verantwoordelijk is voor de fleet lease van de Grolsche brouwerij. Hiermee bedoel ik dat onze dossiers door een en dezelfde persoon behandeld worden.

SterSterSterSterLege ster

Omdat alles via onze fleet manager loopt heb ik eigenlijk geen contact met VWPFS. Daarom een neutraal goede 8.

Petro van der Westen

prima

Goede support en snelle opvolging bij vragen

Tot nu toe geen echte ervaring, alles gaat via onze tussenpersoon

Informatie wordt op tijd en correct verschaft

Doe maar niet

SterSterSterHalve sterLege ster

weinig contact mee, alleen aan begin en einde van lease periode en indien er wat mis is, maar dat is met deze auto niet het geval geweest.

SterSterSterHalve sterLege ster

Tot nu toe - matig, 1) kan niet mn eigen pincode kiezen voor de brandstof pas. 2) (winter/zomer) Banden kunnen alleen bij Euromaster 20km verder dan mijn woonplaats vervangen worden... weinig aanbod in Zuid limburg. Waarom niet bij elke VW/AUDI/Skoda/Seat/Lambo dealer?? een stap achteruit tov van mijn vorige leasemaatschappij

Marc Graumans

SterSterSterHalve sterLege ster

Ze hebben niet veel voor mij gedaan. Dat liep allemaal via de dealer.

Arthur Uunk

Roger Kaanen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik mis de communicatie na bestelling tot oplevering.

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerker die hielp met de berijdersverklaring en met de spijker in mijn band.

Julia

top! lieve meneer die de auto kwam afgeven. Telefonisch ook goed bereikbaar.

Evaluatie dienstverlening

FleetServices verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FleetServices heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 juli 2022

FleetServices

Wij geloven namelijk in ‘Vrijheid in mobiliteit’. Graag helpen wij u om mobiliteit zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken en het intern bij u op de agenda te krijgen. In de meest brede zin, dus naast het wagenpark ook met de inzet van onder andere collectiviteitskorting op private lease, Openbaar Vervoer, fietsen, Shuttel en deelauto’s.

Cees Albers

Informatie wordt op tijd en correct verschaft

Doe maar niet

Marc Graumans

SterSterSterHalve sterLege ster

Ze hebben niet veel voor mij gedaan. Dat liep allemaal via de dealer.

Arthur Uunk

Roger Kaanen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik mis de communicatie na bestelling tot oplevering.

Julia

top! lieve meneer die de auto kwam afgeven. Telefonisch ook goed bereikbaar.

FleetServices heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10