Anneke van der Meer

Gewoon goed. Niet heel veel geschakeld met ze, online verliep alles prima.

Ik kan nog weinig delen inzake ervaringen met Volkswagen Pon Financial Services aangezien ik mijn lease-auto pas een drietal weken in gebruik heb.

Nog geen echte ervaring. Dit is de eerste keer dat mijn auto via Pon is geleverd.

Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en prettige service

Tot nu toe niet veel mee te maken gehad. Alleen degene die de vorige lease auto weer mee nam wist niet hoe t werkte. Ik ook niet. Daardoor is de tank pas ook mee gegaan van de vorige auto. Dat had... Tot nu toe niet veel mee te maken gehad. Alleen degene die de vorige lease auto weer mee nam wist niet hoe t werkte. Ik ook niet. Daardoor is de tank pas ook mee gegaan van de vorige auto. Dat had niet gemogen.

Kevin

Communicatie over leveringen is bar slecht. Na het opgeven van zeker 8 leverdata wordt het ongeloofwaardig.

Michelle

Tot nu toe prima

Maar een maand pas bij jullie klant en mijn eerste contact met jullie viel tegen met vraag om vreemde declaratie (€ 131,38) gebeld met jullie moest mail sturen heb ik gedaan
Na week nog...
Na week nog geen antwoord weer mail gestuurd toen mijn werkgever(SPIE) wagenpark beheer zich er mee bemoeit en toen kreeg ik binnen paar uur antwoord.