Sven
Onvolwassen personeel. Ze begrijpen hun functie niet. Mensen uitschelden terwijl je in dienst ben? Vind ik niet normaal. Peter die op de kermis Hillegom moest handhaven kan ze mond slecht dicht houden.
prima
Zeer tevreden met de samenwerking
Een goed proffesioneel beveiligingsbedrijf.
Zodra het alarm gaat, komen ze een ronde doen en krijgen we een mail met uitleg.
Bij flexteam staan de klanten en medewerkers op nummer één. Flexteam staat altijd klaar voor zijn klanten en medewerkers. Ik heb altijd een prettige werksfeer en werkomgeving als medewerker bij Flexteam ervaren.
goede alarm opvolging, telefonische bereikbaarheid matig
Flexteam security is voor mij onvoldoende te controleren. Dure rekeningen.
Over het algemeen positief.
komen afspaken na, zijn erg makkelijk aanspreekbaar , fijn personeel een betrouwbaar bedrijf
Zeer klantvriendelijk, denken goed mee, heel prettig in de omgang, betrouwbaar!
zeer goed
stipt! prima in communicatie. Goed bereikbaar
Flexteam Security verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Flexteam Security heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Zeer tevreden met de samenwerking
Een goed proffesioneel beveiligingsbedrijf.
goede alarm opvolging, telefonische bereikbaarheid matig
Flexteam security is voor mij onvoldoende te controleren. Dure rekeningen.
Over het algemeen positief.
Zeer klantvriendelijk, denken goed mee, heel prettig in de omgang, betrouwbaar!
zeer goed
stipt! prima in communicatie. Goed bereikbaar