Het was een geweldige ervaring, vooral met Femke. Ze was professioneel, precies en uiterst behulpzaam.
Patricia Scholten
Uitstekend geholpen door Max van Flow. Vanaf het moment dat hij mijn profiel oppikte op LinkedIn tot het duidelijke en persoonlijke contact gedurende het proces. Hij heeft goed geluisterd naar wat...Uitstekend geholpen door Max van Flow. Vanaf het moment dat hij mijn profiel oppikte op LinkedIn tot het duidelijke en persoonlijke contact gedurende het proces. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik belangrijk vond in een nieuwe werkgever en kwam met de juiste voorstellen. Kan Flow zeker aanraden!
Katya Jamal
Ik ben zeer goed geholpen door Femke van FLOW. Ze was vriendelijk, professioneel en dacht goed mee. Alles verliep soepel en naar verwachting. Ik ben erg tevreden met haar aanpak. Bedankt, FLOW!
Jairson Antunes Dos Santos
Ben zeer tevreden met Femke zij heeft namelijk mogelijk gemaakt dat ik nog een opdrachtgever erbij hebt gekregen ik ga binnenkort als zzp’er aan de slag en dat waardeer ik zeker,thnx Flow ga zo door...Ben zeer tevreden met Femke zij heeft namelijk mogelijk gemaakt dat ik nog een opdrachtgever erbij hebt gekregen ik ga binnenkort als zzp’er aan de slag en dat waardeer ik zeker,thnx Flow ga zo door 👍🏿
Hamidreza Zerangi
Geweldig
Edinho Silva
Ik ben zeer goed geholpen door Femke van Flow Career. Ze was professioneel en wist ook de juiste vragen te stellen en deze ook goed terug te koppelen richting de opdrachtgever. Dus ik ben tevreden...Ik ben zeer goed geholpen door Femke van Flow Career. Ze was professioneel en wist ook de juiste vragen te stellen en deze ook goed terug te koppelen richting de opdrachtgever. Dus ik ben tevreden hoe zij het heeft aangepakt.
Jan D
Femke onderzoekt rustig en professioneel waar beide partijen naar opzoek zijn en komt met een passende oplossing.
Wesley
Erg fijn contact gehad met Femke van Flow. Ze vraagt goed door om de wensen van een sollicitant helder te krijgen. Bijzonder goed bereikbaar; regelt afspraken tussen sollicitant en potentiële...Erg fijn contact gehad met Femke van Flow. Ze vraagt goed door om de wensen van een sollicitant helder te krijgen. Bijzonder goed bereikbaar; regelt afspraken tussen sollicitant en potentiële werkgever soepel en vlot.! Zeker een aanrader👍
Sven Koller
Een super fijne ervaring gehad met Femke van FLOW. Ze heeft een fijne werkwijze, ze luistert goed naar de wensen van de toekomstige werknemer en vertaalt dit duidelijk naar de werkgever wat zorgt...Een super fijne ervaring gehad met Femke van FLOW. Ze heeft een fijne werkwijze, ze luistert goed naar de wensen van de toekomstige werknemer en vertaalt dit duidelijk naar de werkgever wat zorgt voor duidelijke afspraken en gemakkelijke onderhandelingen. Ze heeft gezorgd voor een tevreden klant!
Wba hermsen
Zeer vriendelijk en begrip vol geven een duidelijke uitleg kortom je weet waar je aan toe bent