8.8 /10

checkbox100% beveelt Flow People aan!

Aanpak
Communicatie en afstemming
Deskundigheid

Leonie Snijders

Mijn algemene ervaring is heel goed. Ik heb de training als heel leerzaam en prettig ervaren. We werkten in een veilige en fijne omgeving, die vanaf het eerste moment gecreëerd is. Ik durfde me daardoor open te stellen. De behulpzaamheid, oprechtheid en kennis van zowel Klara als de rest van de groep hebben mij enorm geholpen om verder te groeien. Nogmaals bedankt!

Nvt
Je wordt uitgedaagd om datgene wat je leert binnen korte tijd uit te proberen in de praktijk. Daarnaast is er voor iedereen voldoende aandacht om te kunnen groeien op persoonlijk vlak en om ook als groep van elkaar te leren.

Lara Kroon

Zeer positief, fijne leeromgeving, toegankelijk en betrokken

De coachtrajecten zijn erg ondersteunend

Kirsten Oude Weernink / KroeseWevers

Zeer prettig.

Fijne open communicatie. Duidelijk.
Geen verbeterpunten. Ik ben tevreden.

ZGT

Fantastische en continue begeleiding van onze programma manager Leonard. Alle informatie werd gedeeld per mail en ook werden er bij mooie bedrijven gluren bij de buren sessies geregeld. Coachingsgesprekken heb ik ook als zeer waardevol ervaren.

geen!
Regelmatig informatie en naslag per mail

Laura / ZGT

Fijne organisatie met deskundigen die het beste met je voor hebben

Warm, betrokken, denken volledig met je mee
Vond het in het begin lastig om zelf te bedenken wat ik die keer wilde bespreken.

Daniël Bosch

Fijne en duidelijke begeleiding

Veel kennis in huis, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie

Zeer fijne organisatie om mee samen te werken

n.v.t.
zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Saskia Busscher

Goed, fijne gesprekken gevoerd

Speelt goed in op de behoefte

ZGT

Een mooie onderneming met veel aandacht voor de mensen. Willen een goede kwaliteit afleveren.

Makkelijk benaderbaar, heel persoonlijk

Ziekenhuisgroep Twente

Leonard en Klara zijn zeer deskundig in hun vak, hulpvaardig en betrokken. Daarnaast heb ik aan mijn coach Elisabeth fijne begeleiding mogen ontvangen en bood mij de juiste begeleiding op het juiste moment.

De droge stof van Herman Beerling vond ik lastig te begrijpen. Ik had persoonlijk meer aan het e-book van Grit.
Warm, betrokken en professioneel. Continue proces van verbeteren nav feedback.

ZGT Almelo

SterSterSterSterLege ster

Heel erg fijn en prettige ervaring. Alles was goed geregeld en lessen sloten goed aan op leervraag.

Leonard is rustig, laagdrempelig te benaderen en duidelijk.
Geen.

SterSterSterSterLege ster

Contacten waren prettig. Uitleg en uitnodigingen duidelijk. Alle ruimte te communiceren via mail, telefoon of app.

Contacten aangaan en onderhouden. Organisatie Opleiders ruime kennis en prettig in contact en kennisoverdracht
Volgorde van scholing zou mijn voorkeur hebben LEAN als tweede scholingsdag te doen.

Bas Achterhuis ZGT

Zeer professioneel bedrijf, goede begeleiding.

zeer goed en professioneel en zeer vriendelijke benadering

goede organisatie en duidelijke communicatie, zeer deskundig
Lean zou ik aan het begin doen na projectmanagement, zodat je goed leert om het proces te analyseren en probleem helder te krijgen. Stakeholdersanalyse is ook erg belangrijk om aan het begin te doen. samenwerken in keten vond ik persoonlijk niet echt goed en zou ik ook meer naar achteren doen. Ik vond de projectenmarkt en persoonlijke coaching erg goed en fijn. Ik zou zakelijk tekenen erbij doen (bleek vorige keer wel gegeven te zijn). Was leuk geweest om het dit keer ook gehad te hebben. Beoordeling opdrachtgever is uitgezet in de mei vakantie, waardoor de tijd om een gesprek te regelen met opdrachtgever erg kort was om het beoordelingsformulier in te vullen. Ik zou dat de volgende keer eerder uitzetten aan de deelnemers.

KroeseWevers

Goede ervaring in de cursus.

Interactieve wijze en iedereen deed goed mee.
Een halve terugkomdag vind ik altijd beetje overbodig voelen.

Flow People verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Flow People heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 13 november 2014

Flow People

Onderzoeken, ontwikkelen en opleiden van talent. Wij leggen in ons werk de verbinding tussen vraagstuk en jouw eigen thema, doel, talent en bijdrage, met behulp van inzichten uit de positieve psychologie, systeemdenken, systemisch werken, transactionele analyse en gevalideerde testmethoden. Wij ontwikkelen op basis van identiteit, waarden en authenticiteit, leidend tot merkbare en duurzame ontwikkeling van competenties, houding, gedrag en samenwerking, met besef van en oog voor context.

Twentepoort West 10

Zeer positief, fijne leeromgeving, toegankelijk en betrokken

De coachtrajecten zijn erg ondersteunend

Kirsten Oude Weernink / KroeseWevers

Zeer prettig.

Fijne open communicatie. Duidelijk.
Geen verbeterpunten. Ik ben tevreden.

geen!

Fijne en duidelijke begeleiding

Veel kennis in huis, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie

Zeer fijne organisatie om mee samen te werken

n.v.t.
zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Saskia Busscher

Goed, fijne gesprekken gevoerd

Speelt goed in op de behoefte

Makkelijk benaderbaar, heel persoonlijk

Ziekenhuisgroep Twente

Warm, betrokken en professioneel. Continue proces van verbeteren nav feedback.

ZGT Almelo

SterSterSterSterLege ster

Leonard is rustig, laagdrempelig te benaderen en duidelijk.
Geen.

Bas Achterhuis ZGT

Zeer professioneel bedrijf, goede begeleiding.

zeer goed en professioneel en zeer vriendelijke benadering

goede organisatie en duidelijke communicatie, zeer deskundig

KroeseWevers

Goede ervaring in de cursus.

Interactieve wijze en iedereen deed goed mee.
Een halve terugkomdag vind ik altijd beetje overbodig voelen.

Flow People heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10