9 /10

checkbox96% beveelt Flowbo aan!

Gerard Kappert

Zeer vriendelijk prrsoneel

Product of service:
Beukenhaag (met palen, grond en binddraad)

Antwoord Flowbo

Beste Gerard Kappert, Bedankt voor je positieve beoordeling en het mooie compliment! We zijn blij om te horen dat je onze service en vriendelijkheid waardeert. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en jouw feedback motiveert ons om dit niveau vast te houden. We helpen je in de toekomst graag weer! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Douwe Schat

Snelle, duidelijke en vriendelijke levering. Bomen zagen er netjes uit, nu hopen dat ze goed aanslaan.

2 Lei olijfwilgen

Antwoord Flowbo

Beste Douwe Schat, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering. Wij hopen uiteraard ook dat ze goed aanslaan en dat je er lang van kunt genieten. Mocht je in de toekomst opnieuw iets nodig hebben, helpen wij je graag verder. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Oscar Bierman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

levert niet binnen de beloofde levertijd. leibomen erg klein tov het rek wat overigens erg rommelig en slordig gemonteerd is. overige planten allemaal erg klein en minimaal. labels zijn verwijderd dus je weet geoon niet meer wat wat is

leibomen en enkele vast planten

Antwoord Flowbo

Beste Oscar Bierman, Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat jouw bestelling niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en met zorg te leveren, en we begrijpen dat het vervelend is wanneer dit niet naar wens verloopt. Onze leibomen zijn jonge bomen en we leiden de rekken zo vol mogelijk. Na één groeiseizoen zullen de rekken al aanzienlijk begroeid zijn, zodat je kunt genieten van een mooi resultaat. De bestelde planten zijn potmaat P9, wat inderdaad een kleine maat is. Zodra het weer omslaat, zullen de planten uitlopen en snel groter worden. Wat betreft de labels: deze horen aan de potjes te hangen. Het is vervelend dat dit bij jouw bestelling niet het geval is. Je kunt ons gerust foto’s sturen van de plantjes, zodat wij je kunnen helpen bij het identificeren van de verschillende soorten. We hopen dat jouw planten en bomen zich goed zullen ontwikkelen en dat je binnenkort kunt genieten van een volle, groene tuin. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Ernst-Hans Walenkamp

SterSterSterSterLege ster

Keurige bezorging en vriendelijke chauffeur. Prima product (ik heb gekozen voor b keuze Sedem).

Sedem

Antwoord Flowbo

Beste Ernst-Hans Walenkamp, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering. We streven er altijd naar om onze producten en service zo goed mogelijk af te stemmen op de verwachtingen van onze klanten. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

jack Ramaekers

goede kwaliteit, goede en snelle levering volgens afspraak.

plataan bomen

Antwoord Flowbo

Beste Jack Ramaekers, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelheid van de levering. Jouw feedback is voor ons zeer waardevol. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Marionne Min

Goede bezorging, goede kwaliteit struik en bomen

Bomen en beukenhaag

Antwoord Flowbo

Beste Marionne Min, Bedankt voor je mooie review en hoge score! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de bezorging en de kwaliteit van de struiken en bomen. We doen ons best om onze klanten de beste service en producten te bieden, en jouw positieve feedback waarderen we enorm. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Thijs Van Vliet

Veel gezocht naar het juiste product en tot mijn verbazing was het artikel wat ik zocht bij jullie verkrijgbaar.

Schraapmessen van Stanly

Antwoord Flowbo

Beste Thijs van Vliet, Bedankt voor je positieve review en de mooie score! Fijn om te horen dat je het product hebt gevonden dat je zocht. We streven er altijd naar om een breed assortiment aan te bieden, zodat klanten zoals jij snel en gemakkelijk het juiste product kunnen vinden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Richard Velden

Super!!!

Kant en klaar heggen en leibomen

Antwoord Flowbo

Beste Richard, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We zien je graag terug in de toekomst! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Ronald Driessen

Super goed bedrijf , nette bezorgservice en prima producten

Leibomen

Antwoord Flowbo

Beste Ronald Driessen, Bedankt voor de geweldige review en hoge score! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons bedrijf, de bezorgservice en onze producten. Dit is precies waar wij ons dagelijks voor inzetten. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Gerard Goedegebuur

Vriendelijk, goede communicatie, gunstige prijs, mooie kwaliteit

Prunus novita

Antwoord Flowbo

Beste Gerard Goedegebuur, Bedankt voor de geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service, communicatie, prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van ons product. Jouw feedback betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Johanna Meerman

Prima goede snelle service

Oude perenboom

Antwoord Flowbo

Beste Johanna Meerman, Bedankt voor je positieve review en maximale score! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service. Dat is precies waar we naar streven! We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Claudia Van Oven

Hele fijne website. Overzichtelijk en gemakkelijk. De bezorger was ook heel aardig. Bij ons kan je niet achterom vanwege het water. En aangezien hij een steekkarretje had wilde hij het wel door het huis heen lopen naar achteren. Vergeet hem niet af en toe een koffie met suiker en melk te geven;)

Product of service:
32 Sedum cassettes en 2 zakken grind.

Antwoord Flowbo

Beste Claudia van Oven, Bedankt voor de prachtige beoordeling en positieve woorden! Wat fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt en dat je tevreden bent met de bezorgservice. We zijn trots op ons team, en het is geweldig om te zien dat de bezorger zelfs dat extra stapje heeft gezet om je te helpen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Michiel Rensen

Snelle en goede service!

Kunstgras mesjes

Antwoord Flowbo

Beste Michiel Rensen, Bedankt voor je positieve review en maximale score! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service. We blijven ons inzetten om dit hoge niveau te behouden. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Mariette Heijnen

Hele goede service. Denken met je mee en leveren goede producten.

Lei Ambers

Antwoord Flowbo

Beste Mariette Heijnen, Bedankt voor je positieve review en maximale score! Wat fijn om te horen dat je onze service, het meedenken en de kwaliteit van onze producten zo waardeert. Dit is waar we ons dagelijks voor inzetten, en het is geweldig om te zien dat dit wordt opgemerkt. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Harry Faessen

goede prijskwaliteitverhouding, aardig personeel, afspraken worden correct nagekomen

notenboom, pruimenboom

Antwoord Flowbo

Beste Harry Faessen, Hartelijk bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het gehele proces – van de verkooptransactie en levering tot de prijs-kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid van ons team. We streven ernaar om onze afspraken na te komen en onze klanten een prettige ervaring te bieden, en het is mooi dat dit ook in jouw ervaring zo is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Mathilde Flowbo BV

Geantwoord op

Flowbo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Flowbo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 december 2018

Flowbo

Jouw complete tuin online!

De Hofstede 33

4033 BV Lienden

Gerard Kappert

Zeer vriendelijk prrsoneel

Product of service:
Beukenhaag (met palen, grond en binddraad)

Douwe Schat

Ernst-Hans Walenkamp

SterSterSterSterLege ster

Sedem

jack Ramaekers

goede kwaliteit, goede en snelle levering volgens afspraak.

plataan bomen

Prima goede snelle service

Oude perenboom

Claudia Van Oven

Product of service:
32 Sedum cassettes en 2 zakken grind.

Michiel Rensen

Snelle en goede service!

Kunstgras mesjes

Mariette Heijnen

Hele goede service. Denken met je mee en leveren goede producten.

Lei Ambers

Harry Faessen

notenboom, pruimenboom

Flowbo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 december 2018

Flowbo

Jouw complete tuin online!

De Hofstede 33

4033 BV Lienden