Gerard Kappert
- Product of service:
- Beukenhaag (met palen, grond en binddraad)
Zeer vriendelijk prrsoneel
Snelle, duidelijke en vriendelijke levering. Bomen zagen er netjes uit, nu hopen dat ze goed aanslaan.
levert niet binnen de beloofde levertijd. leibomen erg klein tov het rek wat overigens erg rommelig en slordig gemonteerd is. overige planten allemaal erg klein en minimaal. labels zijn verwijderd dus je weet geoon niet meer wat wat is
Keurige bezorging en vriendelijke chauffeur. Prima product (ik heb gekozen voor b keuze Sedem).
goede kwaliteit, goede en snelle levering volgens afspraak.
Goede bezorging, goede kwaliteit struik en bomen
Veel gezocht naar het juiste product en tot mijn verbazing was het artikel wat ik zocht bij jullie verkrijgbaar.
Super!!!
Super goed bedrijf , nette bezorgservice en prima producten
Vriendelijk, goede communicatie, gunstige prijs, mooie kwaliteit
Prima goede snelle service
Hele fijne website. Overzichtelijk en gemakkelijk. De bezorger was ook heel aardig. Bij ons kan je niet achterom vanwege het water. En aangezien hij een steekkarretje had wilde hij het wel door het huis heen lopen naar achteren. Vergeet hem niet af en toe een koffie met suiker en melk te geven;)
Snelle en goede service!
Hele goede service. Denken met je mee en leveren goede producten.
goede prijskwaliteitverhouding, aardig personeel, afspraken worden correct nagekomen
Flowbo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Flowbo heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer vriendelijk prrsoneel
goede kwaliteit, goede en snelle levering volgens afspraak.
Goede bezorging, goede kwaliteit struik en bomen
Super!!!
Super goed bedrijf , nette bezorgservice en prima producten
Vriendelijk, goede communicatie, gunstige prijs, mooie kwaliteit
Prima goede snelle service
Snelle en goede service!
Hele goede service. Denken met je mee en leveren goede producten.
Flowbo heeft de volgende resultaten bereikt: