Van de Schepop
Goede site, snelle reactie van servicedesk
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snel geleverd, goede prijs.
Levertijd was er lang
bestelling makkelijk / snelle levertijd / verzending ging in 2 delen (1 pakket thuis adres/ander op ophaalcenter --> hierover gebeld en keurig opgelost! bestelde product prima
snel en goed
Eenvoudig, snel, precies waar ik naar op zoek was
alles Prima
helemaal top
Top
Die is goed
Alles klopte op een dingetje na ik kreeg nl een debet verzoek terwijl de bestelling al betaald was
Focusgreen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Focusgreen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Focusgreen.nl
Schellingstraat 22
4979 NK Etten-Leur
Goede site, snelle reactie van servicedesk
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snel geleverd, goede prijs.
Levertijd was er lang
snel en goed