Service & klantvriendelijkheid
8.2/10
Hygiëne
Faciliteiten

Lotte

Fijne sauna maar ontvangst was niet vriendelijk. We hadden aparte behandelingen geboekt, en de baliemedewerkers deden hier erg moeilijk over!

Bedankt voor je bericht.
Vervelend dat je deze situatie hebt ervaren. Uit je review kan ik niet helemaal opmaken wat er is misgegaan. Wellicht wil je ons nog even een persoonlijk mailtje sturen?
Graag zien we je reactie tegemoet via beleving@fortresortbeemster.nl

Mark

Wanneer gaan we weer. Nu meerdere keren geweest, dit IS de mooiste sauna van nl

Reactie Fort Resort Beemster:

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Bedankt voor het compliment!
Met plezier kijken wij er naar uit om u snel weer te mogen verwelkomen.

Lotte

Graag zien we je reactie tegemoet via beleving@fortresortbeemster.nl

Mark

Wanneer gaan we weer. Nu meerdere keren geweest, dit IS de mooiste sauna van nl

Reactie Fort Resort Beemster:

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Graag tot ziens!

Justin Stevens

Fijn dat de kinderen tot half twee mochten blijven!

Reactie Fort Resort Beemster:

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Met plezier kijken wij er naar uit om jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Marieke

Ik kom hier vaak en raak nooit uitgekeken. Ontzettend fijne wellness locatie! Helaas als enige minpuntje vind ik het horecapersoneel op het buitenterras. Meerdere keren gehad dat er een bestelling... Ik kom hier vaak en raak nooit uitgekeken. Ontzettend fijne wellness locatie! Helaas als enige minpuntje vind ik het horecapersoneel op het buitenterras. Meerdere keren gehad dat er een bestelling werd vergeten (dit werd wél goed gecompenseerd!) en (te) lang moeten wachten op aandacht van het personeel. Naar mijn idee lijkt personeel af en toe wat onervaren.

Beste Marieke,
Hartelijk dank voor je bericht en je review.
Fijn om te lezen dat je elke keer weer geniet en niet uitgekeken raakt ;-)
Gelukkig verzinnen we dan ook elke keer weer iets...
Beste Marieke,
Hartelijk dank voor je bericht en je review.
Fijn om te lezen dat je elke keer weer geniet en niet uitgekeken raakt ;-)
Gelukkig verzinnen we dan ook elke keer weer iets nieuws om onze gasten te verrassen.
Vervelend om te lezen dat u vaak vergeten bent op het terras en dat u daardoor te lang heeft moeten wachten, dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Ik heb u review doorgestuurd naar onze horeca manager en alleen mede door u feedback kunnen wij ons verbeteren.
Met plezier kijken wij er naar uit om u snel weer eens te mogen verwelkomen.
Fort Resort Beemster

Celina Stuijt

Geweldige gastheer en heerlijk eten top!

Hartelijk dank Celina,
We kijken er naar uit om jullie snel weer eens te mogen verwelkomen!

Peter en Cobie de Klein

Een middag en avond hier gelukkig mogen vertoeven. Vriendelijk personeel, prima opgieting en mind fullness door Jeroen. Het verrassend klein Bali, practig bedacht en uitegvoerd. Heerlijk eten en... Een middag en avond hier gelukkig mogen vertoeven. Vriendelijk personeel, prima opgieting en mind fullness door Jeroen. Het verrassend klein Bali, practig bedacht en uitegvoerd. Heerlijk eten en attente bediening. Gewoon geen minpunt kunnen ontdekken.
Daarna blijven slapen in het hotel. Wat een luxe. Hier ook alles tip top, net zoals het ontbijt.
Bij vertrek nog een leuke attentie. Je voelt je hier in de watten gelegd en nog een echte gast. Prima ga zo door.
Wij komen hier zeker terug, omdat het zo mooi en goed is.

Hartelijk dank Peter & Cobie,
Wat heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben.
We verwelkomen jullie graag weer!

Peter en Cobie

Beste Peter & Cobie,
Hartelijk dank voor jullie mooie review.
Wat heerlijk om te lezen dat jullie het naar de zin hebben gehad in ons mooie fort.
Bedankt, wij kijken er naar uit om...
Beste Peter & Cobie,
Hartelijk dank voor jullie mooie review.
Bedankt, wij kijken er naar uit om jullie snel weer eens te mogen verwelkomen als onze gast.

Justin Stevens

Fijn dat de kinderen tot half twee mochten blijven!

Hi Justin,
Ja dat was leuk he. Wij vonden het ook een succes.
Tot snel weer?