Teo Hobo
- Reviewtitel:
- Alles waar 'te' voor staat is niet goed, behalve bij tevreden!
En dat zijn we met Fortune Gorinchem zeker.
Super uitleg , lekkere koffie.
Perfecte relatie
Alles wordt perfect geregeld, door de routeafspraak hebben we hier zelf geen omkijken naar. Alles wordt tijdig nagevuld, we grijpen nooit mis. Zijn er nieuwe artikelen verkrijgbaar dan horen we dat ook, om zo onze voorraad te kunnen aanpassen.
Goede, pro actieve, benadering van klanten. Snelle service bij calamiteiten met de machine of tekort aan producten.
Fortune is een betrouwbare partij en goede kwaliteit koffie.
Een fijn bedrijf waar service en dienstverlening voorop staan. Ze reageren snel als er een storing is en zorgen ervoor dat we niet zonder spullen zitten, ook is het geen probleem om tussendoor nog even langs te rijden en te leveren. En het belangrijkste de koffie is heerlijk.
Top service, klantvriendelijkheid en levering!
De medewerkers van Fortune staan wat mij betreft bekend om hun klantvriendelijkheid, kennis van zaken en de wijze van meedenken.
Wij zijn blij met onze koffie van Fortune, buiten de lekker koffie worden we geheel ontzorgd door onze leverancier, koffie wordt altijd op tijd aangevuld door onze vriendelijke Koffie man...
perfecte service voor een goede bak koffie
Heel fijn contact, mooie koffieautomaat die makkelijk in onderhoud is en heerlijke koffie levert.
Alles duidelijk en wel
goed
Vriendelijke medewerkers en alles is super geregeld. De koffie wordt gewoon door jullie bij ons in de kasten gezet. Helemaal top!
Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:
En dat zijn we met Fortune Gorinchem zeker.
Super uitleg , lekkere koffie.
Perfecte relatie
Fortune is een betrouwbare partij en goede kwaliteit koffie.
Top service, klantvriendelijkheid en levering!
perfecte service voor een goede bak koffie
Alles duidelijk en wel