Michael Haitsma

De machine is prachtig, de koffie nog beter. De melk poeder proeft als verse melk. Ik ben super tevreden.

Verrassend goed!!

Marijke van AGCH / 123ruit.nl

Fortune is altijd makkelijk te bereiken, bestelling plaatsen en wordt zeker de volgende dag dag geleverd, of indien zij in de buurt zijn komen zij dezelfde dag nog langs. Altijd een vriendelijk gesprek en indien er nieuwe producten zijn wordt dit ook aangeven. Wij zijn zeer tevreden, ga zeker zo door.

Een zeer tevreden klant

Peter

Goede service

N.Straathof

zeer positief en meedenkend met ons bedrijf

Goede en snelle service en advies

Ronald Rozendaal Velder

Heerlijke koffie en uitstekende service, wat wil je als klant nog meer?

Topkwaliteit!

Valk veranda

Goed bedrijf. Komt afspraken na. Altijd bereikbaar en denken met je mee. Fijne en vriendelijke medewerkers. Snelle levering en altijd correct.

Reviewtitel:
Goed bedrijf om zaken mee te doen. Komt zijn afspraken na en zeker niet te duur.

Louise

Zeer tevreden, snelle levering en snelle afhandeling. Machine zeer goed afgested.

Top Service en snelle levering

Profi Glass BV

Uitstekende service, goede producten en vriendelijk personeel!

Uitstekend!

Kringloop Noordenweg

Goede apparaten Vrieskoffie aanbevolen daardoor geen afval Goede service door direct actie te ondernemen en je te helpen ,Klantvriendelijk.

APK Servicestation Pek-Siebers

Al jaren klant van Fortune. Zeer fijn bedrijf met goede service en levering. Producten zijn zeer goed en nette prijzen.

Zeer goede service en levering

Autobedrijf Ron van Hamersveld

Onze koffieautomaat gaf een storing aan, gebeld en de volgende dag kwamen ze langs om het euvel te verhelpen.Top service!!! Ben daarom al jaren lang klant.

Service

Silver Psychologie, Marcel

Denken mee over de te leveren producten en onderhoud van de machines. Komen afspraken na en hebben heerlijke koffie thee en chocomelk. Ik zou Fortune coffee Breda iedereen aanraden!

Reviewtitel:
Goed contact, snelle service.

Borghman Logistics B.V.

👍🏻

Top geregeld!

Kringloopwinkel De Kringloods

We hadden al goede ervaringen met Fortune, maar nu we een nieuw koffie automaat nodig hadden toch breder op de markt gekeken. Toch kwamen we door de persoonlijke benadering, bezoek in onze winkel en het mooie verhaal achter de Kalimikoffieboon weer bij Fortune terecht. Ze ontzorgen ons helemaal en dat is wat we nodig hadden, naast het lekkere bakje koffie!

Uiterst tevreden!

Robert

De koffie van Fortune is goed, de levering uitstekend en de klant gerichtheid hoog in het vaandel

Wat een service ....

Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 augustus 2023

Fortune Coffee

Eerst Koffie! Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus. Specialist in koffie en koffieautomaten Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Michael Haitsma

N.Straathof

zeer positief en meedenkend met ons bedrijf

Goede en snelle service en advies

Ronald Rozendaal Velder

Heerlijke koffie en uitstekende service, wat wil je als klant nog meer?

Topkwaliteit!

Valk veranda

Louise

Top Service en snelle levering

Profi Glass BV

Uitstekende service, goede producten en vriendelijk personeel!

Uitstekend!

Kringloop Noordenweg

APK Servicestation Pek-Siebers

Zeer goede service en levering

Autobedrijf Ron van Hamersveld

Service

Silver Psychologie, Marcel

Reviewtitel:
Goed contact, snelle service.

Borghman Logistics B.V.

👍🏻