Harry Jager

Enthousiaste mensen met veel kennis en kunde van koffie maken

Basisschool Sint Jan Duizel

Een mooie constructie en goed product, zorgen voor een prettige samenwerking met dit jonge dynamische bedrijf waar de klant op nr1 staat.

Silvia de Wit Regivet

Goede service, goede koffie, zeer gedegen en vriendelijk personeel

heidi

Super vriendelijk personeel altijd alles op voorraad en komen altijd de afspraken na.

Jaap Roos

Eerlijk en betrouwbaar.

Marjolijn

Onze ervaring is altijd zeer prettig met iedere medewerker. Altijd meedenkend en erg vriendelijk. Niet te vergeten, lekkere producten!

Gerjon van Dalen

we worden altijd fijn geholpen

Tandartspraktijk Meermond

Ongeveer elke maand wordt onze machine gecheckt en wordt onze koffie weer aangevuld door de mannen van Fortune. De service is geweldig! Door onze koffiemachine van Fortune en de lekkere bonen en mogelijkheden voor cappuccino etc. houden we alle collega's blij!

Cees Nieuwendijk

Spreekt voor zich

Goed voor jou beweegstudio

Er word geluisterd en meegedacht met de klant. Makkelijk contact een snelle levering. Buiten dat is het lekker koffie!

Petra Adelaars

Snel in reacties, waarop snelle actie of levering

Tuinmachines en Landbouw Bert de Kruijf

Al jaren ontvangen wij altijd op tijd onze dranken en levensmiddelen. Als het nodig is wordt er onderhoud aan de machine gedaan.

Van der Wel

Keurig van begin tot plaatsing geholpen!

CGK Middelharnis

Snelle bezorging, correct en vriendelijk en meedenken met de klant. Dat geeft vertrouwen!

Loonwerkbedrijf vooijs

Lekkere koffie en een zeer goed apparaat wat aangeraden was door de vertegenwoordiger past precies in mijn bedrijf het contact en levering verlopen soepel en prettig fijn bedrijf om mee samen te werken

Fortune Coffee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fortune Coffee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 augustus 2023

Fortune Coffee

Eerst Koffie! Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus. Specialist in koffie en koffieautomaten Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Harry Jager

Petra Adelaars

Snel in reacties, waarop snelle actie of levering

Tuinmachines en Landbouw Bert de Kruijf

Van der Wel

Keurig van begin tot plaatsing geholpen!

CGK Middelharnis

Loonwerkbedrijf vooijs