Lisa

Als de spullen harder gaan dan gepland en dus eerder op zijn hoeven we maar één telefoontje te plegen en wordt er de zelfde dag of de dag erna direct geleverd. Ook wordt dan gelijk alles... Als de spullen harder gaan dan gepland en dus eerder op zijn hoeven we maar één telefoontje te plegen en wordt er de zelfde dag of de dag erna direct geleverd. Ook wordt dan gelijk alles gecontroleerd. We worden altijd fijn begroet. Wij zijn blij !

Fijne levering

Jenny

Fijn bedrijf wat afspraken na komt en met je mee denkt. Goed bereikbaar en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede eerlijke service

JOHN SLUIS

TOP, GOEDE SERVICE EN KENNIS

PRIMA

Gerda

Bijzonder tevreden over Fortune Coffee 't Gooi. Uitstekende producten, communicatie en vriendelijkheid. Heerlijke koffie en bovendien is de machine zelf eenvoudig schoon te houden.

Uitstekend

Europa Garage Coevorden

Fantastische vriendelijke mensen altijd, snelle levering en duidelijke communicatie. Ga zo door.

Reviewtitel:

Fortune regio Drenthe, perfect en vriendelijk.

Tom!Trainer

Fortune Coffee ontzorgt! Denken mee met de klant, komen installeren, zijn toegankelijk, komen afspraken na bij levering en hebben gewoon goeie koffie!

Eerst koffie!

Marion gemeente Geertruidenberg

Snelle reacties op vragen

Vriendelijk en behulpzaam

FarmPro Handelsonderneming

Heerlijke koffie en uitstekende service!

Reviewtitel:

Heerlijke koffie en uitstekende service!

Inge van Houten

Goede en snelle service, super lekkere koffie en chocomelk :) . Echt een aanrader!

goede service

Attain Technologies B.V.

Sinds wij - ruim een jaar geleden - onze warme dranken door Fortune laten regelen, is alles perfect verlopen. De uitstekende service waardoor altijd de juiste hoeveelheid producten op voorraad zijn... Sinds wij - ruim een jaar geleden - onze warme dranken door Fortune laten regelen, is alles perfect verlopen. De uitstekende service waardoor altijd de juiste hoeveelheid producten op voorraad zijn en de snelle en eenvoudige afhandeling zorgen voor gemak en tevreden medewerkers.

Perfecte ontzorging