ERIC DEFORCE

Uiterst tevreden over mijn aankoop van mijn iphone

Dennis Heyne

Zeer tevreden met mijn iphone 13 mini. De telefoon werkt perfect en ziet er echt als nieuw uit!
De service en levering zijn top. Mijn volgende telefoon koop ik gewoon weer bij Forza.

B Metske

Ik ben dik tevreden over de iPhone die ik bij Forza heb gekocht! Ziet er netjes uit, en voldoet prima. Het zou wel tof zijn als je bij Forza in termijnen kon betalen, wellicht toekomst muziek?

Reactie Forza Refurbished:

Hoi Bart,
Goed om te horen dat je dik tevreden bent!
Voor jouw volgende bestelling bij Forza: het is sinds 3 mei mogelijk om je aankoop met Klarna achtreraf of in 3 termijnen te betalen....
Hoi Bart,
Goed om te horen dat je dik tevreden bent!
Groet,
Jim

Annemarie Jager

Nette telefoon, werkt naar behoren. Snelle levering. Netjes verpakt. Duidelijke website.

HTTCompany Hans Tavenier

Snelle verzending. Echter IPhone moest helemaal opnieuw geïnstalleerd worden. Startte niet op. Kreeg via e-mail software toegezonden maar moest wel iemand zoeken die een iMac had om de telefoon te... Snelle verzending. Echter IPhone moest helemaal opnieuw geïnstalleerd worden. Startte niet op. Kreeg via e-mail software toegezonden maar moest wel iemand zoeken die een iMac had om de telefoon te resetten. Al met al spannend of dit lukte en je verwacht dit niet te hoeven doen bij een goedgekeurde refurbished iPhone.

Reactie Forza Refurbished:

Beste Hans,
Beste Hans,
Super vervelend dat je het installatieproces niet direct kon afronden, maar gelukkig is het met wat hulp alsnog gelukt. Het uitvoeren van een 'factory restore' is overigens ook mogelijk op een Windows laptop.
Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben, we helpen je graag!
Groet,
Jim

E van der Vegt

De Iphone 11 pro liet zich niet installeren. Een bekend probleem met deze telefoon. 1 belletje en alles werd snel geregeld. Retour en omruilen voor een andere ging snel en zonder gezeur. Prima!!

Cindy

Na 1,5 jaar toch lijnen op het scherm, en meteen aangegeven dat batterij slechter was. Na constateren dat het geen stoot en waterschade was zonder problemen vervangen. Hoewel ik het spannend vond om... Na 1,5 jaar toch lijnen op het scherm, en meteen aangegeven dat batterij slechter was. Na constateren dat het geen stoot en waterschade was zonder problemen vervangen. Hoewel ik het spannend vond om zo’n product op te sturen (ook al is hij leeggehaald) de iPhone in 3 dagen gerepareerd en veilig retour.
Ook vriendelijk en behulpzaam personeel aan klantenservice.