Marijke Groeneveld

Ontevreden

Reactie Forza Refurbished:

Hoi Marijke,
Ondanks meerdere pogingen via telefoon en per e-mail, lukt het helaas niet om in contact met je te komen.
Mochten we nog iets voor je kunnen doen: we zijn op werkdagen van...
Hoi Marijke,
Mochten we nog iets voor je kunnen doen: we zijn op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur goed bereikbaar en helpen je graag!
Groet,
Jim

Sandra van Loon

De telefoon de volgende dag al ontvangen en ziet eruit als nieuw en werkt perfect

Ad van de Ven

Recent wederom een refurbished iPhone aangeschaft bij Forza. Ik had enkele jaren geleden al eerder een iPhone gekocht en de positieve ervaring van destijds heb ik menu weer ondervonden. Een prima... Recent wederom een refurbished iPhone aangeschaft bij Forza. Ik had enkele jaren geleden al eerder een iPhone gekocht en de positieve ervaring van destijds heb ik menu weer ondervonden. Een prima product tegen een scherpe prijs en supersnel geleverd. Ook de aftersales ervaar ik als erg positief. Forza is voor mij een aanrader!

Mike Noordink

Wederom super tevreden over de geleverde telefoons.

eline Willemsen

(Bewerkt)

Helaas was het toestel dat ik kreeg toegestuurd niet in orde, maar de klantenservice heeft goed gehandeld waardoor ik een nieuw toestel heb ontvangen.

Jos Rampaart

Mijn ervaring is zeer goed de bestelde telefoon werd op tijd en zeer compleet en netjes verpakt geleverd

Martine Fontijne

Goede info, goede prijs, prima levering.