GH

Perfect. Voor mijn 14-jarige dochter een 'zichtbaar gebruikte' Iphone SE 2020 gekocht, inclusief oplader en beschermhoes+pantserglas voor € 209. Conform verwachtingen de volgende dag geleverd. Wij... Perfect. Voor mijn 14-jarige dochter een 'zichtbaar gebruikte' Iphone SE 2020 gekocht, inclusief oplader en beschermhoes+pantserglas voor € 209. Conform verwachtingen de volgende dag geleverd. Wij zagen deze zichtbaar gebruikte schades in ieder geval niet. Batterij ok, snelheid ok, dus zij kan er voor een relatief laag bedrag weer een paar jaar tegen.

Jan Hellenthal

Prima website. Snelle levering. Zo goed als nieuwe IPhone besteld. Ziet er uit als helemaal nieuw. Ben er erg tevreden mee.

Nettie Temmink

Goede service en snelle levering. Heel blij met de nieuwe IPhone.

indy

Ontzettend slecht, had een iphone X besteld vervolgens was hij helemaal kapot (moederbord, geen face scan meer, batterij van 20%) Toen boden ze mij aan om een telefoon te laten ruilen, toen mocht ik... Ontzettend slecht, had een iphone X besteld vervolgens was hij helemaal kapot (moederbord, geen face scan meer, batterij van 20%) Toen boden ze mij aan om een telefoon te laten ruilen, toen mocht ik de iphone 11 uitkiezen als sorry. Nee hoor gewoon bij betalen en vervolgens kreeg ik een iphone zonder iphone accu en laad op door een ander snoertje dan apple (en laad slecht op) Doe dit niet!!!!

Reactie Forza Refurbished:

Beste Patrica,
Jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening, zoals 98% van onze klanten dat wel is. Inmiddels is alles gelukkig naar tevredenheid opgelost.
Groet,
Jim

Jan-Coen Dragt

De Iphone wordt snel geleverd, reeds de volgende dag.
Zo goed als nieuw is dan ook als nieuw.
Daarmee ben ik dik tevreden.
Teleurstellend was dat de batterij conditie op 84% staat,...
De Iphone wordt snel geleverd, reeds de volgende dag.
Zo goed als nieuw is dan ook als nieuw.
Daarmee ben ik dik tevreden.
Teleurstellend was dat de batterij conditie op 84% staat, zelfs nog onder het beloofde minimum.
De service desk beloofde vervanging als de conditie binnen de garantie periode nog verder verslechterde.
Liever had ik natuurlijk direct een betere accu conditie gehad.

Jeroen Lissone

Snelle levering en er wordt precies geleverd was is overeen gekomen en is goed verpakt