Jeanne van den Heuvel

Vlotte levering. Keurig verpakt en ziet er als nieuw uit

M.Heinen

Blij verrast met de snelle levering van de iPhone die er onberispelijk uit ziet en goed werkt. Fijn dat Forza ook naderhand informeert of alles naar wens is verlopen en tips geeft. Inmiddels heb ik... Blij verrast met de snelle levering van de iPhone die er onberispelijk uit ziet en goed werkt. Fijn dat Forza ook naderhand informeert of alles naar wens is verlopen en tips geeft. Inmiddels heb ik Forza al bij iemand anders aangeraden.

Hanneke Raspe

Snelle levering, mooie telefoon. Goed verzorgd

leo

Snelle levering in gesealde doos. Ipad was zo goed als nieuw qua uiterlijk.

Marijn Rorije

Snelle verzending, alleen na het terugsturen en omruilen geen bericht ontvangen waar hij bezorgd was, na een belletje snel geholpen

Claudia Huisman

Goede prijs en snelle levering. A-grade (zgan) IPhone ziet er heel goed uit. Geeft melding dat scherm en batterij niet origineel zijn wat toch vreemd is voor een toestel van dik 400 euro. Er staat... Goede prijs en snelle levering. A-grade (zgan) IPhone ziet er heel goed uit. Geeft melding dat scherm en batterij niet origineel zijn wat toch vreemd is voor een toestel van dik 400 euro. Er staat iOS 15.3 op. Update naar 15.7 en 16.1 kunnen wel worden gedownload maar niet via de telefoon worden geïnstalleerd. Allerlei meldingen volgen, waaronder niet verbonden zijn met internet, niet voldoende ruimte voor backup. Update via iMac bood gelukkig uitkomst, maar het kostte al met al veel tijd en moeite.

Reactie Forza Refurbished:

Beste Claudia,
Beste Claudia,
Conform het Keurmerk Refurbished vervangen wij - afhankelijk van de capaciteit - de batterij en indien nodig ook het scherm. Dit staat los van de gradatie zoals "Zo goed als nieuw". Apple heeft 't softwarematig zo ingeregeld dat de klant gedurende 14 dagen hiervan helaas een notificatie ontvangt. Daarna verdwijnt de melding.
Goed om te horen dat het alsnog gelukt is met het updaten van het iOS!
Veel plezier met je refurbished telefoon.
Groet,
Forza