Rob

Super snel levering! Zo goed als nieuw is echt zo goed als nieuw!

Ingeborg Franx

Duidelijke website, supersnelle levering en goede informatieverstrekking mbt de aankoop ( qua levering en mogelijke ondersteuning)

Coen Kiebert

Top! Goede communicatie zowel vooraf als achteraf, snelle levering en erg tevreden met het ontvangen product.

Koen

Ging aan het begin niet echt goed
Na weken gezeur gehad met up-to-date
Bleek uiteindelijk software probleem
Ik bellen naar Refurbished
Wist ze precies wat ik bedoel
Dat probleem hebben sommige iPhone11
Dus ik stuur hem op
Week later nieuwe software
Op gezet
Toen ik na een week terug kreeg
Was hij in tien min geïnteresseerd
Refurbished Is een goed bedrijf
Goede service
Over telefoon goed gesprek
En je krijgt 2 garantie
Nou die had ik wel
Dus messen van Nederland
Als je nieuwe te duur vind
Neem Refurbished
Scheelt boel goed

Carola vd Donk

Valt tegen qua productspecificaties

Reactie Forza Refurbished:

Beste Carola,
Beste Carola,
Jammer dat je niet helemaal tevreden bent met je refurbished toestel. Binnen de herroepingstermijn van 14 dagen kun je het toestel gratis opsturen zodat we het kunnen omruilen. Je kunt er ook voor kiezen om het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen. Voor meer informatie, kijk op onze website onder Retouren & Service.
Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat het ons dan vooral weten! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur bereikbaar.
Groet,
Forza

Karen Brunink

Geweldig! Ik ben heel blij met mijn refurbished iphone. Ziet er als nieuw uit en voor een schappelijk prijs.

David Monier

Snelle levering van een iPhone die volgens beschrijving lichte gebruiksporen had..., ik heb goed moeten zoeken om iets te vinden. Batterij ook top. En het functioneerde helemaal naar verwachting.... Snelle levering van een iPhone die volgens beschrijving lichte gebruiksporen had..., ik heb goed moeten zoeken om iets te vinden. Batterij ook top. En het functioneerde helemaal naar verwachting. Heel tevreden dus.